Therapeutische Massages

Kinder Massage

Laat je kind een rustgevend ontspanningsmoment beleven.

Volwassenen sleuren kinderen onbewust mee in deze toch wel hectische maatschappij. Dit maakt kinderen vatbaar voor allerlei prikkels rondom hun heen. Bij onze kindermassage ligt niet de nadruk op de spieren manipuleren, wel hun laten genieten van liefdevolle en kindvriendelijke aanrakingen.


Met deze massage kunnen wij ook kinderen met de aandacht stoornissen zoals HSP - ADHD en soortgelijken, naar een beter natuurlijk evenwicht brengen. Hierbij gaan ze een innerlijke rust ervaren. Dit geeft hun emotionele zekerheid, positief lichaamsbesef, en krijgen opnieuw aandacht voor de wereld om zich heen! Door deze lieflijke massage komt het hormoon oxytocine vrij oftewel het 'knuffelhormoon'. Door de toename van dit hormoon, zal het stresshormoon geleidelijk aan afnemen. Het bevordert de spijsvertering en zorgt voor een betere nachtrust. Jouw kind zal met een fijn en ontspannend gevoel onze Energetische Praktijk verlaten...

Wij praktiseren deze massage alleen bij -14 jarige kinderen.

Energetische Massage

De perfecte oplossing om je stramme spieren en ledematen eens goed los te zetten!Luister jij naar je lichaam? Of blijf je maar gewoon rennen en doorgaan tot er uiteindelijk geen energie meer overblijft? Bij een Burn-out, geeft deze massage energie en werkt genezend. Je lichaamsenergie gaat als nooit tevoren door je hele lichaam stromen


Je beleeft bij ons geen oppervlakkige ontspannings-massage, maar wel een diepere holistische & energetische massage die je lichaam en geest in evenwicht gaan brengen. Wij masseren geen optelsom van 'rug', 'armen' en 'benen', maar wel 'jou' als een compleet wezen! Ervaar een unieke lichaamsmassage met een subtiel, helend karakter.


Wij praktiseren deze massage alleen bij (NIET zwangere) vrouwen en + 14 j.

Intuïtieve massage

Hier gaan we werken op je emotionele en of mentale blokkades.


Door je energiecentra te diagnosticeren, is deze massage vanuit het hart en krijgt hierdoor altijd een individueel karakter. Aanvullend gaan we tijdens je massage zachte, intuïtieve onderarm technieken gebruiken. 


Deze massage geeft inzicht naar jezelf en je vastlopende patronen. Aanvullend geven we je in een kort gesprekje, feedback over onze bevindingen. Deze massage is hierdoor een goede ondersteuning bij een depressie.


Wij praktiseren deze massage alleen bij (NIET zwangere) vrouwen en + 14 j.

Hoofdpijn Massage

Deze massage biedt een goede ondersteuning bij verschillende soorten hoofdpijn.


Als basis gebruiken we de Energetische massage. Met een 'pittige' Chinese hoofd, nek en schouder massage gaan we er voor zorgen dat deze spieren echt loskomen!


Aanvullend gaan we tijdens de verdere massage over het lichaam meridianen met belangrijke acupunten voor hoofdpijnen behandelen, dit gaat een harmoniserend effect geven. Bij de voeten geven we extra impulsen aan de reflexpunten die door blokkades hoofdpijnen bezorgen.


Wij praktiseren deze massage alleen bij (NIET zwangere) vrouwen en + 14 j zijn.

Fibromyalgie Massage

Deze massage biedt een goede ondersteuning bij pijn in spieren en bindweefsel.

 

Fibromyalgie behoort tot de meest voorkomende pijnsyndromen, en is een vorm van reuma die niet je gewrichten treft, maar wel je spieren en het bindweefsel.


Deze behandeling is geen 'normale' massage, want daardoor krijgen mensen met chronische spierpijn juist meer pijn. Niet iedereen met de diagnose fibromyalgie heeft dezelfde klachten en geven hierbij verschillende reacties op deze behandeling. De uitgeoefende druk is aangepast aan jouw specifieke situatie. Jij kunt aangeven wat haalbaar is en als je pijngrens is bereikt. Sowieso ga je minder pijn hebben na deze fibromyalgie massage, draagt deze bij aan je gezondheid, en is heerlijk om te ondergaan.


Wij praktiseren deze massage alleen bij  (NIET zwangere) vrouwen en + 14 j.

Massage Getest

Een weldadige massage.


Wil je zich goed in je vellen voelen, dan is het noodzakelijk om regelmatig een massage te nemen. Tineke was benieuwd naar onze Holistische Praktijk Sawadi en wilde graag de Energetische massage bij ons komen uittesten.


Wij hebben haar met veel enthousiasme in onze praktijk ontvangen, en na het kort intake gesprek laten plaatsnemen op onze behandeltafel. Na de heerlijke massage heeft ze in een roes onze massage tafel verlaten en hebben wij haar langzaam laten ontwaken bij een lekker tasje detox thee.


Wil jij graag weten hoe Tineke onze heerlijk Energetische massage heeft ervaren? Lees dan haar volledig artikel en droom alvast mee met haar over deze bijzondere en unieke ervaring...

Wij verzamelen via een statistiek tool, anonieme demografische informatie, die niet uniek is voor jou.

Lees meer
Accepteren