Mediamieke Verbindende Communicatie

Praktisch Intakegesprek

Oude patronen doorbreken, loslaten, belemmeringen ontgrendelen, maar hoe doe je dat juist? Is het moeilijk om te verwoorden aan "anderen" wat er juist in je omgaat? Hoe doe je dan je verhaal als je niet weet hoe of wat?


Met deze methode bieden wij je hiermee een alternatief naar verbindend communiceren en gaan zo "het verhaal" zichtbaar maken aan jou.

Met onze edelsteen opstelling moet je niet na te denken hoe je jouw vraagstuk moet verklaren of verantwoorden. Gewoon intuïtief de edelstenen nemen en neerleggen. Zo ontstaat er op een laagdrempelige manier een inzicht waarmee je interactief mee aan de slag kan. Je kunt het met een klassieke familie opstelling vergelijken, maar dan zonder personen die de rol aannemen van jouw omgeving. Op die manier blijft alles "zuiver", zonder invloed van de "vreemde" persoon die in een ander zijn "energie" gaat staan.

Chakra & Aura Healing

Ieder energiecentrum (chakra) heeft een eigen emotionele en psychische waarde die invloed heeft op lichaam en geest. De aurahealing gebeurt vanuit onze behandelmethode magnetiseren en sterke intuïtie.


Wij handelen niet vanuit religieuze en filosofische begrippen of modellen van chakra's, maar koppelen wel ieder energiecentrum(chakra) aan emotionele herkenbare "thema's" en "elementen". Op een helende manier brengen we de energiestroom van de verstoorde energiecentra opnieuw in balans. We gaan alle auralagen laag per laag "opschonen". Je gaat jezelf opnieuw versterken, bewust worden en beter beschermen tegen negatieve emoties en onbalans. Na afloop geven wij in een aanvullend consult hoe jouw energiestroom opnieuw kan gaan samenwerken met jouw energiecentra.

Lenormand Consult

Inzicht vanuit een ander perspectief met onze Lenormand Kaarten volgens de "Grote Legging" in combinatie met Chakra Inzichtkaarten. Een gave die we vanuit onze "ratio" veel te lang verborgen hebben gehouden.

 

Je krijgt een zeer gedetailleerd inzicht, daar wij niet enkel naar de individuele betekenis van de kaart gaan kijken, maar eerder naar de combinaties. Geen voorspellingen zoals geboorte, huwelijk, sterfgeval of zweverig gedoe. Geen gezondheidsdiagnoses, daarvoor dient een arts! Maar wel inzicht en begeleiding in bepaalde situaties in je leven die verandering en zelfontplooiing gaan brengen. Deze kaartlegging gaat je doen nadenken hoe te handelen in deze situaties. Je hebt de keuze uit een legging met de 36 'klassieke' Lenormand of een legging met de 54 'grote' Lenormand.

Wij verzamelen via een statistiek tool, anonieme demografische informatie, die niet uniek is voor jou.

Lees meer
Accepteren