Mediamieke Verbindende Communicatie

 

PRAKTISCH INTAKEGESPREK 

 

Oude patronen doorbreken, loslaten, belemmeringen ontgrendelen, maar hoe doe je dat nu juist? Soms is het moeilijk om te verwoorden aan "anderen" wat er nu juist in je omgaat. Hoe doe je dan je verhaal als je niet weet hoe of wat? Met deze methode bieden wij je hiermee een alternatief naar verbindend communiceren, en gaan zo "het verhaal" zichtbaar maken aan jou. 

 

Met onze edelsteen opstelling hoef je niet na te denken hoe je jouw vraagstuk nu dient te stellen of verantwoorden. Gewoon intuïtief de edelstenen nemen en neerleggen. Zo ontstaat er op een laagdrempelige manier een inzicht waarmee je interactief mee aan de slag kan. Je kan het vergelijken met een klassieke familie opstelling, maar dan zonder aanwezige personen die de rol aannemen van jouw omgeving. Op die manier blijft alles "zuiver", zonder enige invloed van de "vreemde" persoon die in iemand anders zijn "energie" gaat staan.

 

CHAKRA & AURA HEALING

 

 

Ieder energiecentrum (chakra) heeft een eigen emotionele en psychische waarde die invloed heeft op lichaam en geest. De aurahealing gebeurt vanuit onze behandelmethode magnetiseren en sterke intuïtie. 

 

Wij werken niet vanuit religieuze en filosofische begrippen en modellen van chakra's, maar koppelen wel ieder energiecentrum(chakra) aan emotionele herkenbare "thema's" en "elementen". Op een helende manier brengen we de energiestroom van de eventuele verstoorde energiecentra terug in balans. Alle auralagen worden laag per laag "opgeschoond". Je gaat jezelf opnieuw versterken, bewust worden en beter beschermen tegen negatieve emoties en onbalans. Na afloop geven wij in een aanvullend consult hoe jouw energiestroom opnieuw kan gaan samenwerken met jouw energiecentra. 

 

LENORMAND

 

 

Inzicht vanuit een ander perspectief met onze Lenormand Kaarten volgens de "Grote Legging" in combinatie met Chakra Inzichtkaarten. Een gave die we vanuit onze "ratio" veel te lang verborgen hebben gehouden.

 

Je krijgt een zeer gedetailleerd inzicht, daar wij niet enkel naar de individuele betekenis van de kaart gaan kijken, maar eerder naar de combinaties. Geen voorspellingen zoals geboorte, huwelijk, sterfgeval of zweverig gedoe. Geen gezondheidsdiagnoses, daarvoor dient een arts! Maar wel inzicht en begeleiding in bepaalde situaties in je leven die verandering en zelfontplooiing gaan brengen. Deze kaartlegging gaat je doen nadenken hoe te handelen in deze situaties.

De website: www.massagewaasland.be verzamelt via een statistiek tool, anonieme demografische informatie, die niet uniek is voor jou, zoals landlocatie, Browser, soort apparaat en data verkeer. Deze gegevens worden enkel gebruikt voor statistische analyses van bezoek- en klikgedrag op de website. Tevens optimaliseren wij hiermee de werking van de website. Deze gegevens worden niet aan derden verstrekt.

Lees meer
Accepteren