Mediamieke Communicatie

Praktisch inzicht consult

Heb je het moeilijk om te verwoorden wat er juist in je omgaat? Hoe doe je dan je verhaal als je niet weet hoe - of wat? Oude patronen doorbreken, loslaten, belemmeringen ontgrendelen, hoe doe je dat?


Met deze methode bieden we je een alternatief naar verbindend communiceren en gaan zo "het verhaal" zichtbaar maken aan jou. Met onze edelsteen opstelling hoef je niet na denken hoe je vraagstuk te verklaren of verantwoorden. Gewoon intuïtief de edelstenen nemen en neerleggen. Zo ontstaat er op een laagdrempelige manier een inzicht waarmee je interactief aan de slag kan. Je kunt het met een klassieke familie opstelling vergelijken, maar dan zonder personen die de rol aannemen van jouw omgeving. Op die manier blijft alles "zuiver", zonder invloed van de "vreemde" persoon die in een ander zijn "energie" gaat staan.

Chakra & Aura Healing

Ieder energiecentrum (chakra) heeft een eigen emotionele en psychische waarde die invloed heeft op lichaam en geest. De aurahealing gebeurt vanuit onze behandelmethode magnetiseren en sterke intuïtie. Tevens een mooi alternatief voor mensen die niet graag gemasseerd worden.


Wij handelen niet vanuit religieuze en filosofische begrippen of modellen van chakra's, maar koppelen wel ieder energiecentrum(chakra) aan emotionele herkenbare thema's en elementen. Op een helende manier brengen we de energiestroom van de verstoorde energiecentra opnieuw in balans. We gaan alle auralagen laag per laag "opschonen". Je gaat jezelf opnieuw versterken, bewust worden en beter beschermen tegen negatieve emoties en onbalans. Na afloop geven we in een kort nagesprekje mee, hoe je energiestroom opnieuw kan gaan samenwerken met je energiecentra.

Lenormand Consult

Inzicht vanuit een ander perspectief met onze Lenormand Kaarten volgens de "Grote Legging" in combinatie met Chakra Inzichtkaarten. Een gave die we vanuit onze "ratio" te lang verborgen hebben gehouden.

 

Je krijgt een gedetailleerd inzicht, daar wij niet enkel naar de individuele betekenis van de kaarten gaan kijken, maar naar combinaties. Geen voorspellingen zoals geboorte, huwelijk, sterfgeval of zweverig gedoe. Geen gezondheidsdiagnoses, daarvoor dient een arts!  Maar wel inzicht en begeleiding in bepaalde situaties in je leven die verandering en zelfontplooiing gaan brengen. Deze kaartlegging gaat je doen nadenken hoe te handelen in deze situaties.