Edelsteen opstelling

FAMILIE - RELATIE

PERSOONLIJKHEID OPSTELLING

MEDIAMIEKE OPSTELLING

Bij deze opstelling hebben de edelstenen geen enkele energetische betekenis. Deze methode geeft je op een meer laagdrempelige manier dan de klassiek familie opstelling, inzicht naar waar je "last" van hebt, maar niet direct kan plaatsen, en of je levenspad dwarsbomen. Je ervaart bijvoorbeeld karaktertrekken, angsten, belemmeringen of overtuigingen die eigenlijk niet bij jouw unieke persoonlijkheid horen.

KNELPUNTEN HERKENNEN

Deze methode is een praktische, therapeutische sessie waarbij jij een vraagstuk inbrengt waar je helderheid over wil krijgen. Deze methode is niet alleen toe te passen binnen gezinssituaties, maar ook om inzicht te krijgen in alle situaties waarbij meerdere personen met elkaar interacteren. Bijvoorbeeld je werk, meetings, vriendengroepen, enz.

WAAR ZIT DE LINK?

Zijn er in het onbewuste nog onverwerkte gevoelens als gevolg van nare gebeurtenissen in het verleden? Zijn er niet direct zichtbare relaties tussen familieleden en jouw eventuele knelpunten? Ligt dan

de oorzaak daarvan in je jeugd of je opvoeding? Als je zich bewust wordt en meer inzicht hierover krijgt, geeft het jou de keuze om uit eventuele aangeleerde patronen en overtuigingen te kunnen stappen.


"Het herkennen en erkennen van het onbewust onderliggende proces, is soms al voldoende voor een groot deel van jouw healing!"    

Waar en hoe zie jij jezelf binnen je gezinsstructuur? Ben je hier tevreden mee of wil je hierin verandering? Hoe voelt deze verandering aan en is deze daadwerkelijk nodig? Met de edelsteen legging krijg je hierin op een laagdrempelige manier inzicht naar mogelijkheden binnen jouw bereik.

Wil je loslaten en of oude patronen doorbreken? Maar blijf je er in hangen? Met de edelsteenlegging krijg je hierin zonder oordeel of vooroordeel een beter inzicht. Deze opstelling maakt "zichtbaar" wat al heel lang "onzichtbaar" voor je is gebleven. We gaan niet opzoek naar de schuldige in je verhaal, maar wel naar hoe jij zich terug kan gaan verbinden met jezelf... 

Waar en hoe zie jij jezelf binnen je werkomgeving? Zit je  op het einde van je comfortzone en wil je verandering? Maar hoe doe je dat precies? Door de edelstenen intuïtief te verplaatsen, krijg je subtiele hints en inzichten.

De gebruikte edelstenen in deze opstelling hebben geen enkele energetische waarde. Het is de manier waarop jij deze intuïtief plaatst, de kleuren en groottes die je gebruikt, maken jouw vraagstuk helder. Simpel en laagdrempelig, zonder nadenken, kom je tot de essentie van jou “probleem”. Aanvullend kunnen wij je verder coachen of doorverwijzen naar gepaste professionele hulp. 

PRAKTISCHE INFORMATIE

  • Voor mannen, vrouwen en kinderen.
  • Duurtijd interactieve legging 60 minuten.
  • Kan verlengd worden naar 90 minuten.
  • Onze huisregels zijn van toepassing!

VERLOOP BEHANDELING

  • Jouw vraagstuk formuleren naar de edelsteenlegging.
  • Mediamieke coaching.
  • Ondersteuning bij je interpretaties, inzichten en handelingen om de edelstenen intuïtief te verleggen.

  • Chakra wijsheidskaart.
  • Bezinning bij een glaasje detox.
  • Met een innerlijke rust verlaat je onze praktijk.

TARIEVEN

Kostprijs:

Interactieve legging 60 min.: € 50

Interactieve legging 90 min:  € 75

2 of meerdere personen:

Interactieve legging 60 min.: € 90

Interactieve legging 90 min:  € 135

LENORMAND

CONSULT

AURA & CHAKRA HEALING

De website: www.massagewaasland.be verzamelt via een statistiek tool, anonieme demografische informatie, die niet uniek is voor jou, zoals landlocatie, Browser, soort apparaat en data verkeer. Deze gegevens worden enkel gebruikt voor statistische analyses van bezoek- en klikgedrag op de website. Tevens optimaliseren wij hiermee de werking van de website. Deze gegevens worden niet aan derden verstrekt.

Lees meer
Accepteren