Mediamieke Communicatie & Healings

 

CHAKRA HEALING

 

 

Iedere chakra heeft een eigen kleur, emotionele en psychische waarde die invloed heeft op lichaam en geest. Tevens een mooi alternatief voor personen die niet graag van lichamelijk contact houden zoals bij een massage.

 

 

Op een helende manier brengen we de energiestroom van de eventuele verstoorde chakra(s) terug in balans. Na afloop adviseren wij je vrijblijvend in het dragen van edelstenen en kledingkleuren om uw chakra's te leren aansterken. Deze therapie gebeurt altijd samen met onze Aura healing. Tijdens deze healing gaan we ook met edelstenen werken die compatibel zijn met de 7 hoofdchakra's.

 

AURA HEALING

 

 

Deze behandeling gebeurt vanuit onze behandelmethode magnetiseren en sterke intuïtie. Tevens een mooi alternatief voor personen die niet graag van lichamelijk contact houden zoals bij een massage.  

 

Wij gaan jouw lichaam en geest als een compleet wezen zien. Hierdoor kunnen wij de oorzaak van fysieke en psychische klachten ontdekken. Alle auralagen worden "opgeschoond" en de originele kleuren worden laag per laag terug geplaatst. Je gaat jezelf terug versterken, bewust worden en beter beschermen tegen negatieve emoties en onbalans. Voor een beter krachtveld gebeurt deze therapie altijd samen in combinatie met onze Chakra healing.

 

LENORMAND

 

 

Inzicht vanuit een ander perspectief met onze Lenormand Kaarten volgens de "Grote Legging" in combinatie met Chakra Inzichtkaarten. 

 

Je krijgt een zeer gedetailleerd inzicht, daar wij niet enkel naar de individuele betekenis van de kaart gaan kijken, maar eerder naar de combinaties. Geen voorspellingen zoals geboorte, huwelijk, sterfgeval of zweverig gedoe. Maar wel inzicht en begeleiding in bepaalde situaties in je leven die verandering en zelfontplooiing gaan brengen. Deze kaartlegging gaat je doen nadenken hoe te handelen in deze situaties.

"Spanning is wie je denkt te moeten zijn. Ontspanning is wie je bent!"Chinees gezegde

 

Ben jij lid van het OZ Mutualiteitsfonds?

Vraag bij ons naar het formulier voor een tussenkomst van jouw massage

Volg ons op Handelsgids en ontdek onze promo's en nieuwtjes. Alvast bedankt voor je review.

Wordt onze Ambassadeur en deel onze FB pagina. Zo help je ons mee een sterke reputatie op te bouwen.

Addres: Bazelstraat 272

9150 Kruibeke

Gsm: (00 32) (0)475 - 81 - 66 - 57

Email: Contactformulier

OPENINGS UREN.

ENKEL OP AFSPRAAK!

 

Maandag - Vrijdag: 9.30 u - 21 u

Zaterdag: 10 u - 17 u

Zondag: 10 u - 17 u

VOLG ONS

SiteLock

Copyright © All Rights Reserved SAWADI 2019