Spirituele Aura opschonen
Aura opschonen en healing

Onze Aura en chakra Healing


is tevens een mooi alternatief voor personen die niet graag van lichamelijk contact houden zoals bij een massage..

AURA LAGEN OPSCHONEN EN HEALING


Als iemand bij ons in de praktijk komt met lange aanslepende lichamelijke of geestelijke klachten, stellen wij voor om eerst terug naar de 'basis' van het eigen lichaam te gaan. Door het lichaam en de auralagen 'af te strijken' en ons te verplaatsen in jouw energieveld voelen wij meestal onmiddellijk aan of de vermelde klachten voortkomen uit onverwerkte emoties, gebeurtenissen of effectief lichamelijke aandoeningen. Ook wat je hebt 'weggestopt' in je onderbewustzijn. Daarom is het belangrijk om eerst alle lagen op te schonen en daarna deze terug te vullen met de bijhorende heldere kleuren.


Het opschonen van de aura-lagen is vooral gericht op chronische lichamelijke en of psychische klachten. Helpt bij steeds terugkerende patronen of blokkades. Indien nodig verwijzen wij ook onmiddellijk door naar een bevoegde arts of therapeut voor bijkomende psychologische of fysieke ondersteuning. Er gaat dan immers heel oplossingsgericht gewerkt worden, daar de emotionele of lichamelijke blokkade gekend is. Door deze eerste behandeling is de aura al veranderd, maar het lichaam zal steeds terug naar de 'oude' staat willen gaan. Al naargelang de impact van de eventuele emoties of trauma's zullen dus een of meerdere herhalende behandeling(en) nodig zijn. De bedoeling is om het lichaam en de hersenen aan het nieuwe energieveld te laten wennen en op te laten nemen als 'prettiger'. Op die manier zal het lichaam het nieuwe energieveld proberen vast te houden. Sowieso zal er een positieve invloed zijn op heel je gemoedstoestand en zal er voelbare, nieuwe energie gaan 'stromen'.

Wij geven balans in jouw energieveld

Een gave en roeping die wij vanuit het hart, intuïtie en met heel veel passie graag gebruiken om mensen terug dichter naar "zichzelf" en de "essentie" te brengen. Jouw lichaam en geest gaan hierdoor beter communiceren.

aura lagen opschonen

Deze energetische behandeling heeft als voordeel dat het jouw lichaam & geest reinigt en zuivert van negatieve energie. Tijdens het magnetiseren maken onze handen contact met jouw 'energetisch' lichaam, scheppen eventuele 'foute' energie weg en plaatsen nieuwe "schone" energie in de plaats

een open energieveld en gedachtengang

Hoe opener jij je in jouw energieveld naar ons stelt en ons jouw gedachtegang laat 'zien', hoe beter wij ons kunnen afstemmen op jouw blokkades en de werking van je zelf genezend vermogen terug op gang krijgen. 

Aura en Chakra's in balans en verbonden

Een aura healing is het meest efficiënt in combinatie met goed uitgebalanceerde chakra's. Daarom dat wij deze behandeling niet individueel aanbieden, maar wel enkel in combinatie met onze Chakra Healing.

PRAKTISCH

 

Deze healing wordt toegepast bij dames, heren en kinderen(onder begeleiding van een volwassenen)


Een Aura healing is steeds in combinatie met onze chakra healing.


Duurtijd van de totale Aura- en Chakra Healing is +/- 60 minuten. Daarna volgt er een toelichting van +/- 30 minuten over onze gewaarwordingen tijdens de healing.


Voor kinderen -14j wordt de Healing behandeling gereduceerd naar +/- 25 minuten + bijkomende toelichting.


Voor een correcte en vlotte werking, verzoeken wij je alvorens je een reservatie plaatst, eerst even onze huisregels te lezen.

VERLOOP


Ontvangst & intake


Wij stoppen je toe met een intuitïef uitgekozen gekleurd deken. Wij plaatsen onze handen niet rechtsreeks op je lichaam, maar 'strijken' met onze handen door jouw 'energetisch' lichaam alle auralagen af.


Kleurlamp: Deze gebruiken wij als ondersteuning voor het toevoegen van de 'energetische kleur' die op dat moment bij jou het beste toepasbaar is.


Extra: Na de sessie mag je een Chakra Wijsheidkaart trekken die je de eerste stappen gaat vertellen naar jouw innerlijke balans en persoonlijke transformatie.


KOM TERUG TOT JEZELF!


Na de Healing laten wij je in alle rust even nagenieten op de behandelingstafel. Na het aankleden geven wij je  een heerlijk glaasje detox. Je gaat met een 'innerlijke rust' onze Holistische Praktijk verlaten.

TARIEVEN


Aura & Chakra Healing 60 minuten en bijkomende toelichting € 70

Kinderen: 25 minuten+toelichting: € 35

Geef jouw lichaam een maandelijkse 'onderhoudsbeurt'!


Abonnement 1

= 5 opvolgingen: € 318 = € 63,70 p/b

Het abonnement is 7 maanden geldig.


Abonnement 2

= 10 opvolgingen: € 635 

+ 1 gratis beurt = 11 beurten = 57,72 p/b Het abonnement is 15 maanden geldig.


De abonnementen dienen vooraf betaald te worden, zijn niet persoonsgebonden en mogen ook gebruikt worden voor andere behandelingen van dezelfde kostprijs of mits supplement meerprijs.

Contacteer Holistische Praktijk Sawadi

Contacteer ons


Ervaar een unieke en helende manier om een nieuwe energiestroom aan je hoofd en lichaam te geven. We gaan luisteren naar wat jouw lichaam vertelt en de geest niet kan zeggen.

Chakra Healing

Chakra Healing


Voor een beter krachtveld gebeurt deze therapie altijd samen in combinatie met onze Chakra healing. Je gaat jezelf terug versterken, bewust worden en beter beschermen tegen negatieve emoties en onbalans.

Lenormand kaartlegging

Lenormand Lezing


Inzicht vanuit een ander perspectief met onze Lenormand Kaarten volgens de "Grote Legging" in combinatie met Chakra Inzichtkaarten. Geen 'voorspellingen', maar wel diepgang in bepaalde situaties.

"Spanning is wie je denkt te moeten zijn. Ontspanning is wie je bent!"Chinees gezegde


Teruggave OZ Mutualiteitsfonds

Ben jij lid van het OZ Mutualiteitsfonds?

Vraag bij ons naar het formulier voor een tussenkomst van jouw massage

Vriendelijkste handelaar Kruibeke

Ben jij een Markant Lid? Ontdek dan hier je voordeel bij het vertonen van je lidkaart bij je eerste boeking. Want wij zijn een "Markante Zaak"!

Wordt onze Ambassadeur en deel onze FB-pagina. Of schrijf een review. Zo help je ons mee een sterke reputatie op te bouwen.

CONTACT


Adres
Bazelstraat 272 - 9150 Kruibeke

Gsm: (00 32) (0)475 81 66 57

Contactformulier

Ondernemingsnmr: BE 0769.147.444

WIJ WERKEN ENKEL OP AFSPRAAK!


Maandag - Vrijdag: 9.30 u - 20 u

Zaterdag: Beperkt aanbod 10 u - 14 u

Zondag: Beperkt aanbod 10 u - 14 u

VOLG ONS

AANDACHTSPUNTJE


Wij benadrukken dat wij ENKEL op afspraak werken! Ook voor meer informatie en kennismaking met de praktijk, het afhalen van kadobons en of producten! Dit om de rust van onze klanten tijdens hun behandelingen en onze sluitingsuren te respecteren 😉

SiteLock

Copyright © All Rights Reserved SAWADI 2020

De website: www.massagewaasland.be verzamelt via een statistiek tool, anonieme demografische informatie, die niet uniek is voor jou, zoals landlocatie, Browser, soort apparaat en data verkeer. Deze gegevens worden enkel gebruikt voor statistische analyses van bezoek- en klikgedrag op de website. Tevens optimaliseren wij hiermee de werking van de website. Deze gegevens worden niet aan derden verstrekt.

Lees meer
Accepteren