Spirituele Chakra healing
Chakra healing

Onze Aura en chakra Healing


is tevens een mooi alternatief voor personen die niet graag van lichamelijk contact houden zoals bij een massage..

CHAKRA HEALING


Ieder chakra bestaat uit twee delen. Een voorzijde(gevoelskant) en een achterzijde(wilskant). Door de beide zijden goed te verbinden voorzien deze het lichaam van de nodige energie. Als in een van de chakra's zich een blokkade voordoet, ga jij je moe, futloos of zelfs ziek voelen. Of een andere chakra tracht dit verlies van energie te compenseren en gaat overactief werken. Het is dus van groot belang dat al je chakra's goed functioneren.


Tijdens het opruimen en schoonmaken van de chakra's gaan ook eventuele weggestopte gebeurtenissen naar boven komen. Indien onze chakra healing hierop geen oplossing biedt, gaan wij je doorverwijzen naar een daarvoor bevoegd therapeut of arts voor bijkomende psychologische of fysieke ondersteuning. Er gaat dan immers heel oplossingsgericht gewerkt worden, daar de emotionele of lichamelijke blokkade gekend is. Een chakra healing is vooral gericht op chronische lichamelijke en of psychische klachten. Helpt bij Steeds terugkerende patronen of blokkades. Door een eerste behandeling gaat er sowieso al een beter evenwicht zijn en een aantal klachten afnemen. Ook de werking van je zelf genezend vermogen gaat een verbetering kennen. De bedoeling is om het lichaam en de hersenen aan het nieuwe energieveld te laten wennen en op te laten nemen als 'prettiger', zodat het lichaam niet steeds terug naar de 'oude' staat wilt gaan. Een of meerdere herhalende behandeling(en) gaan dus mogelijk nodig zijn om alle chakra's blijvend goed te laten functioneren.

Wij geven balans in jouw energieveld

Een gave en roeping die wij vanuit het hart, intuïtie en met heel veel passie graag gebruiken om mensen terug dichter naar "zichzelf" en de "essentie" te brengen. Jouw lichaam en geest gaan hierdoor beter communiceren.

Chakra's in balans en disbalans

Deze energetische behandeling heeft als voordeel dat het jouw lichaam & geest reinigt en zuivert van negatieve energie. In de plaats geven wij je een betere gemoedstoestand en een opgeladen in balans gebracht lichaam.

Vitaliteit en energiestroom

Wij gaan al jouw energetische tekorten aanvullen. Een chakra healing is ook een ideaal hulpmiddel bij alle vormen van coaching, therapie en healing omdat het ongecompliceerd recht naar de essentie van jouw probleem gaat.

Aura en Chakra's in balans en verbonden

Een chakra healing is het meest efficiënt in combinatie met een "schone" aura. Daarom dat wij deze behandeling niet individueel aanbieden, maar wel enkel in combinatie met onze Aura healing.

PRAKTISCH

 

Deze healing wordt toegepast bij dames, heren en kinderen(onder begeleiding van een volwassenen)


Een Chakra healing is steeds in combinatie met onze aura healing


Duurtijd van de totale Aura- en Chakra Healing is +/- 60 minuten. Daarna volgt er een toelichting van +/- 30 minuten over onze gewaarwordingen tijdens de healing.


Voor kinderen -14j wordt de Healing behandeling gereduceerd naar +/- 25 minuten + bijkomende toelichting


Voor een correcte en vlotte werking, verzoeken wij je alvorens je een reservatie plaatst, eerst onze huisregels te lezen.

VERLOOP


Ontvangst & intake


Wij stoppen je toe met een intuïtief uitgekozen gekleurd deken. Wij strijken je 7 grote chakra's gelegen op je hoofd en romp een voor een met onze handen af. Op deze manier weten we welke in balans zijn en welke eventueel in disbalans. Hiermee gaan wij ook je eventuele gaven en talenten ontdekken.


Kleurlamp: Deze gebruiken wij als ondersteuning voor het toevoegen van zuivere energie bij de toebehorende chakra.


Extra: Na de sessie mag je een Chakra Wijsheidkaart trekken die je de eerste stappen gaat vertellen naar jouw innerlijke balans en persoonlijke transformatie.


KOM TERUG TOT JEZELF!

Na de Healing laten wij je in alle rust even nagenieten op de behandelingstafel. Na het aankleden geven wij je  een heerlijk glaasje detox. Je gaat met een 'innerlijke rust' onze Holistische Praktijk verlaten.

TARIEVEN


Aura en Chakra Healing 60 minuten en bijkomende toelichting € 70

Kinderen: 25 minuten+toelichting: € 35

Geef jouw lichaam een maandelijkse 'onderhoudsbeurt'!


Abonnement 1

= 5 opvolgingen: € 318 = € 63,60 p/b 

Het abonnement is 7 maanden geldig.


Abonnement 2

= 10 opvolgingen: € 635 

+ 1 gratis beurt = 11 beurten = 57,72 p/b Het abonnement is 15 maanden geldig.


De abonnementen dienen vooraf betaald te worden, zijn niet persoonsgebonden en mogen ook gebruikt worden voor andere behandelingen van dezelfde kostprijs of mits supplement meerprijs.

Contacteer Holistische Praktijk Sawadi

Contacteer ons


Ervaar een unieke en helende manier om een nieuwe energiestroom aan je hoofd en lichaam te geven. We gaan luisteren naar wat jouw lichaam vertelt en de geest niet kan zeggen.

Auralagen opschonen

Aura Healing


Voor een beter krachtveld gebeurt deze therapie altijd samen in combinatie met onze Chakra healing. Je gaat jezelf terug versterken, bewust worden en beter beschermen tegen negatieve emoties en onbalans.

Lenormand kaartlegging

Lenormand Lezing


Inzicht vanuit een ander perspectief met onze Lenormand Kaarten volgens de "Grote Legging" in combinatie met Chakra Inzichtkaarten. Geen 'voorspellingen', maar wel diepgang in bepaalde situaties.

"Spanning is wie je denkt te moeten zijn. Ontspanning is wie je bent!"Chinees gezegde


Teruggave OZ Mutualiteitsfonds

Ben jij lid van het OZ Mutualiteitsfonds?

Vraag bij ons naar het formulier voor een tussenkomst van jouw massage

Vriendelijkste handelaar Kruibeke

Ben jij een Markant Lid? Ontdek dan hier je voordeel bij het vertonen van je lidkaart bij je eerste boeking. Want wij zijn een "Markante Zaak"!

Wordt onze Ambassadeur en deel onze FB-pagina. Of schrijf een review. Zo help je ons mee een sterke reputatie op te bouwen.

CONTACT


Adres
Bazelstraat 272 - 9150 Kruibeke

Gsm: (00 32) (0)475 81 66 57

Contactformulier

Ondernemingsnmr: BE 0769.147.444

WIJ WERKEN ENKEL OP AFSPRAAK!


Maandag - Vrijdag: 9.30 u - 20 u

Zaterdag: Beperkt aanbod 10 u - 14 u

Zondag: Beperkt aanbod 10 u - 14 u

VOLG ONS

AANDACHTSPUNTJE


Wij benadrukken dat wij ENKEL op afspraak werken! Ook voor meer informatie en kennismaking met de praktijk, het afhalen van kadobons en of producten! Dit om de rust van onze klanten tijdens hun behandelingen en onze sluitingsuren te respecteren 😉

SiteLock

Copyright © All Rights Reserved SAWADI 2020

De website: www.massagewaasland.be verzamelt via een statistiek tool, anonieme demografische informatie, die niet uniek is voor jou, zoals landlocatie, Browser, soort apparaat en data verkeer. Deze gegevens worden enkel gebruikt voor statistische analyses van bezoek- en klikgedrag op de website. Tevens optimaliseren wij hiermee de werking van de website. Deze gegevens worden niet aan derden verstrekt.

Lees meer
Accepteren