Spirituele Healing Aura

HEALING AURA(LAGEN)

 

Een gave en roeping die wij vanuit het hart, intuïtie en met heel veel passie graag gebruiken om mensen terug dichter naar "zichzelf" en de "essentie" te brengen. Jouw lichaam en geest gaan hierdoor beter communiceren. Onze Aura en chakra Healing zijn tevens een mooi alternatief voor personen die niet graag van lichamelijk contact houden zoals bij een massage.

  

Als iemand bij ons in de praktijk komt met lange aanslepende lichamelijke of geestelijke klachten, stellen wij voor om eerst terug naar de 'basis' van het eigen lichaam te gaan. Door het lichaam en de auralagen 'af te strijken' en ons te verplaatsen in jouw energieveld voelen wij meestal onmiddellijk aan of de vermelde klachten voortkomen uit onverwerkte emoties, gebeurtenissen of effectief lichamelijke aandoeningen. Ook wat je hebt 'weggestopt' in je onderbewustzijn. Daarom is het belangrijk om eerst alle lagen op te schonen en daarna deze terug te vullen met de bijhorende heldere kleuren. Door deze eerste behandeling is de aura al veranderd, maar het lichaam zal steeds terug naar de 'oude' staat willen gaan. Al naargelang de impact van de eventuele emoties of trauma's zullen dus een of meerdere herhalende behandeling(en) nodig zijn.

 

Indien nodig verwijzen wij ook onmiddellijk door naar een bevoegde arts of therapeut voor bijkomende psychologische of fysieke ondersteuning. Er gaat dan immers heel oplossingsgericht gewerkt worden, daar de emotionele of lichamelijke blokkade gekend is. De bedoeling is om het lichaam en de hersenen aan het nieuwe energieveld te laten wennen en op te laten nemen als 'prettiger'. Op die manier zal het lichaam het nieuwe energieveld proberen vast te houden. Sowieso zal er een positieve invloed zijn op heel je gemoedstoestand en zal er voelbare, nieuwe energie gaan 'stromen'.

 

Hoe opener jij je in uw energieveld naar ons stelt en ons jouw gedachtegang laat 'zien', hoe beter wij ons kunnen afstemmen op jouw blokkades en de werking van je zelf genezend vermogen terug op gang krijgen. Tijdens het magnetiseren maken onze handen contact met jouw lichaam, scheppen eventuele 'foute' energie weg en plaatsen nieuwe "schone" energie in de plaats. Tijdens de Aurahealing werken onze handen niet rechtsreeks op je lichaam, maar 'strijken' ze door jouw 'energetisch' lichaam alle auralagen af.

 

PRAKTISCH

 

 • Vooral gericht op chronische lichamelijke en/of psychische klachten. Helpt bij steeds terugkerende patronen of blokkades.
 • Is het meest efficiënt in combinatie met een goede Chakra functionering. Daarom dat wij deze behandeling niet individueel aanbieden, maar enkel in combinatie met onze Chakra healing.
 • Voor een correcte en vlotte werking, verzoeken wij je alvorens je een reservatie plaatst, eerst onze huisregels te lezen.

 

DUURTIJD

 

 • Duurtijd van de healing is +/- 90 minuten.
 • Steeds in combinatie met onze chakrahealing + nabespreking van de Chakra Wijsheidkaart

 

WERKING VAN DE HEALING!

 

 • Deze energetische behandeling heeft als voordeel dat het jouw lichaam & geest reinigt en zuivert van negatieve energie. In de plaats geven wij je een betere gemoedstoestand en een opgeladen in balans gebracht lichaam.

 

 • Wij gaan al jouw energetische tekorten aanvullen. Een aurahealing is ook een ideaal hulpmiddel bij alle vormen van coaching, therapie en healing omdat het ongecompliceerd recht naar de essentie van jouw probleem gaat.

 

 • Extra: Na de sessie mag je een Chakra Wijsheidkaart trekken die je de eerste stappen gaat vertellen naar jouw innerlijke balans en persoonlijke transformatie.

 

TARIEVEN

 

 • Aura en Chakra Healing 90 minuten: € 70
 • Geef jouw lichaam een maandelijkse 'onderhoudsbeurt'!
 • Abonnement 1 = 5 opvolgingen : € 297 = € 59,50 p/b
 • Abonnement 2 = 10 opvolgingen: € 560

+ 1 gratis beurt = 11 beurten = 50,90 p/b

 • De abonnementen zijn 1 jaar geldig en niet persoonsgebonden.
 • Je mag het abonnement ook gebruiken voor andere behandelingen van dezelfde kostprijs of mits supplement meerprijs.

"Spanning is wie je denkt te moeten zijn. Ontspanning is wie je bent!"Chinees gezegde

 

Ben jij lid van het OZ Mutualiteitsfonds?

Vraag bij ons naar het formulier voor een tussenkomst van jouw massage

Volg ons op Handelsgids en ontdek onze promo's en nieuwtjes. Alvast bedankt voor je review.

Wordt onze Ambassadeur en deel onze FB pagina. Zo help je ons mee een sterke reputatie op te bouwen.

Addres: Bazelstraat 272

9150 Kruibeke

Gsm: (00 32) (0)475 - 81 - 66 - 57

Email: Contactformulier

OPENINGS UREN.

ENKEL OP AFSPRAAK!

 

Maandag - Vrijdag: 9.30 u - 21 u

Zaterdag: 10 u - 17 u

Zondag: 10 u - 17 u

VOLG ONS

SiteLock

Copyright © All Rights Reserved SAWADI 2019