Spirituele Healing Chakra

HEALING CHAKRA'S

 

Een gave en roeping die wij vanuit het hart, intuïtie en met heel veel passie graag gebruiken om mensen terug dichter naar "zichzelf" en de "essentie" te brengen. Jouw lichaam en geest gaan hierdoor beter communiceren. Onze Aura en chakra Healing zijn tevens een mooi alternatief voor personen die niet graag van lichamelijk contact houden zoals bij een massage.

  

Ieder chakra bestaat uit twee delen. Een voorzijde(gevoelskant) en een achterzijde(wilskant). Door de beide zijden goed te verbinden voorzien deze het lichaam van de nodige energie. Als in een van de chakra's zich een blokkade voordoet, ga jij je moe, futloos of zelfs ziek voelen. Of een andere chakra tracht dit verlies van energie te compenseren en gaat overactief werken. Het is dus van groot belang dat al je chakra's goed functioneren. Wij strijken de 7 grote chakra's gelegen op de romp en het hoofd een voor een met onze handen af. Op deze manier weten wij welke chakra's in balans zijn en welke eventueel in disbalans. Hiermee gaan wij ook jouw eventuele gaven of talenten ontdekken.

 

Tijdens het opruimen en schoonmaken van de chakra's gaan ook eventuele weggestopte gebeurtenissen naar boven komen. Indien onze chakra healing hierop geen oplossing biedt, gaan wij je doorverwijzen naar een daarvoor bevoegde therapeut of arts voor bijkomende psychologische of fysieke ondersteuning. Er gaat dan immers heel oplossingsgericht gewerkt worden, daar de emotionele of lichamelijke blokkade gekend is.

 

Door een eerste behandeling gaat er sowieso al een beter evenwicht zijn en een aantal klachten afnemen. Ook de werking van je zelf genezend vermogen gaat een verbetering kennen. De bedoeling is om het lichaam en de hersenen aan het nieuwe energieveld te laten wennen en op te laten nemen als 'prettiger', zodat het lichaam niet steeds terug naar de 'oude' staat wilt gaan. Een of meerdere herhalende behandeling(en) gaan dus mogelijk nodig zijn om alle chakra's blijvend goed te laten functioneren.

 

Onze Aura Healing en Chakra Therapie zijn tevens een mooi alternatief voor personen die niet graag van lichamelijk contact houden zoals bij een massage.

 

PRAKTISCH

 

 • Vooral gericht op chronische lichamelijke en/of psychische klachten.
 • Helpt bij Steeds terugkerende patronen of blokkades.
 • Is het meest efficiënt in combinatie met een "schone" aura. Daarom dat wij deze behandeling niet individueel aanbieden, maar enkel in combinatie met onze Aura healing.
 • Voor een correcte en vlotte werking, verzoeken wij je alvorens je een reservatie plaatst, eerst onze huisregels te lezen.

 

DUURTIJD

 

 • Duurtijd van de healing is +/- 90 minuten.
 • Steeds in combinatie met onze aurahealing + nabespreking van de Chakra Wijsheidkaart

 

WERKING VAN DE HEALING!

 

 • Deze energetische behandeling heeft als voordeel dat het jouw lichaam & geest reinigt en zuivert van negatieve energie. In de plaats geven wij je een betere gemoedstoestand en een opgeladen in balans gebracht lichaam.

 

 • Wij gaan al jouw energetische tekorten aanvullen. Een chakrahealing is ook een ideaal hulpmiddel bij alle vormen van coaching, therapie en healing omdat het ongecompliceerd recht naar de essentie van jouw probleem gaat.

 

 • Extra: Na de sessie mag je een Chakra Wijsheidkaart trekken die je de eerste stappen gaat vertellen naar jouw innerlijke balans en persoonlijke transformatie.

 

TARIEVEN

 

 • Chakra en Aura Healing: € 70
 • Geef jouw lichaam een maandelijkse 'onderhoudsbeurt'!
 • Abonnement 1 = 5 opvolgingen : € 297 = € 59,50 p/b
 • Abonnement 2 = 10 opvolgingen: € 560

+ 1 gratis beurt = 11 beurten = 50,90 p/b

 • De abonnementen zijn 1 jaar geldig en niet persoonsgebonden.
 • Je mag het abonnement ook gebruiken voor andere behandelingen van dezelfde kostprijs of mits supplement meerprijs.

"Spanning is wie je denkt te moeten zijn. Ontspanning is wie je bent!"Chinees gezegde

 

Ben jij lid van het OZ Mutualiteitsfonds?

Vraag bij ons naar het formulier voor een tussenkomst van jouw massage

Volg ons op Handelsgids en ontdek onze promo's en nieuwtjes. Alvast bedankt voor je review.

Wordt onze Ambassadeur en deel onze FB pagina. Zo help je ons mee een sterke reputatie op te bouwen.

Addres: Bazelstraat 272

9150 Kruibeke

Gsm: (00 32) (0)475 - 81 - 66 - 57

Email: Contactformulier

OPENINGS UREN.

ENKEL OP AFSPRAAK!

 

Maandag - Vrijdag: 9.30 u - 21 u

Zaterdag: 10 u - 17 u

Zondag: 10 u - 17 u

VOLG ONS

SiteLock

Copyright © All Rights Reserved SAWADI 2019