Huisregels Sawadi
Holistische Coaching & Massage Praktijk Sawadi
Holistische Coaching & Massage Praktijk Sawadi
Holistische Coaching & Massage Praktijk Sawadi

Wie een reservatie maakt voor de diensten en behandelingen aangeboden in praktijk Sawadi, verklaart zich akkoord met de onderstaande huisregels.


 • Het is aanbevolen om je vragen, reservaties en behandelingen zoveel mogelijk via het contactformulier te doen. • Om cash gelden te beperken, dient bij voorkeur de betaling te gebeuren via overschrijving of bij ons ter plaatse met Payconiq.  Bij betaling via overschrijving dient deze ons effectief voor aanvang van je boeking toe te komen op het rekeningnummer: ARGENTA BE52 9731 9261 0409 met de vermelding verkregen via de herinneringsmail. Vanwege te veel misbruik, worden GEEN laattijdige betalingen meer aanvaard! 


 • Bij verhindering dien je minimaal 24 uur voor aanvang te annuleren. Een vooruitbetaling wordt indien gewenst volledig teruggestort of besteedt aan een nieuwe afspraak. Bij niet tijdig annuleren zal 40% van de totale kostprijs aangerekend worden. Echter indien je ons totaal niet laat weten dat je verhinderd bent: Zijn we genoodzaakt het totale bedrag van de geplande behandeling - dienst toch in rekening te brengen! Indien je geboekt hebt met een kadobon of lifestyledeal, wordt deze ingetrokken en ongeldig gemaakt. Indien het een sessie van een abonnement of therapie betreft, vervalt de beurt en kan hiervoor geen geld worden terug gegeven!


 • Wij vragen je om a.u.b. niet vroeger dan het afgesproken tijdstip aan te bellen! Zo wordt de privacy van onze klanten en onze rusttijden gerespecteerd. Wij beschikken niet over een wachtzaaltje.


 • Bij een nieuwe klant, zal er voor aanvang van de massage en behandeling, een kort intake gesprek plaats vinden. Er worden enkele persoonlijke vragen gesteld met betrekking tot de gezondheid alsook een eventuele verwijzing naar mogelijke contra indicaties.


 • Bij ernstige ziektes of medische aandoeningen is er steeds toestemming van uw behandelend arts nodig! Informeer je voldoende hierover alvorens te reserveren.


 • Wij voorzien niet in medische dienstverlening. Hiervoor dien je zich steeds te richten tot een arts of specialist.


  • Mobiele telefoons of tablets verstoren de rust tijdens de behandeling of therapie! Gelieve deze op voorhand stil te zetten of liefst uit te schakelen!


  • Hygiëne dragen wij zeer hoog in het vaandel. Al onze materialen worden correct en veelvuldig nagekeken en onderhouden. Bij aanvang van elke behandeling verwachten wij ook van jou de nodige hygiëne.

   

  • Aangepaste kledij wordt sterk aanbevolen en kan variëren per behandeling. Tijdens een massage is enkel ondergoed toegestaan waarbij de beha even los gemaakt wordt bij het masseren van je rug en schouders. De lichaamsdelen die niet gemasseerd worden zijn steeds afgedekt met een badlaken. Ook wordt er gebruik gemaakt van oliën die mogelijks in contact kunnen komen met je ondergoed. 


  • Er worden GEEN tantra/erotische massages of behandelingen gegeven! Elke massage en behandeling gebeurt met wederzijds respect!


  • Onze massages worden enkel bij kinderen -14j en (niet zwangere)dames +14j toegepast. Ben je zwanger? Dan kan je helaas bij ons geen massages boeken wegens gevaar voor vroeggeboorte!

  Wij verzamelen via een statistiek tool, anonieme demografische informatie, die niet uniek is voor jou.

  Lees meer
  Accepteren