Huisregels Sawadi
Holistische Coaching & Massage Praktijk Sawadi
Holistische Coaching & Massage Praktijk Sawadi
Holistische Coaching & Massage Praktijk Sawadi
Holistische Coaching & Massage Praktijk Sawadi


 ONZE HUISREGELS

 

Wie bij Sawadi een reservatie maakt voor de diensten en behandelingen aangeboden in onze praktijk, verklaart zich akkoord met de onderstaande huisregels.


 • Om de rust van onze klanten te bewaren trachten wij ons telefoonverkeer zoveel mogelijk te beperken. Het is daarom aanbevolen om je vragen, reservaties en behandelingen te doen via het contactformulier.


 • Eenmaal er een definitieve afspraak in de agenda staat genoteerd, wordt je enkele dagen voor de aanvang van je boekingsdatum via mail alle informatie van je gekozen behandeling of dienst medegedeeld. Tevens ook onze betalingsvoorwaarden.


 • Enkel de prijzen vermeld op onze website: www.massagewaasland.be. zijn de correcte prijzen! Tenzij anders overeengekomen of vermeld in een kortings-deal.


 • Betalingen dienen bij voorkeur te gebeuren via overschrijving of bij ons ter plaatse met de BC Smartphone APP(Payconiq). Dit om cash gelden te beperken. Bij betaling via overschrijving dient deze ons uiterlijk de dag van je boeking toe te komen op het rekeningnummer: ARGENTA BE52 9731 9261 0409 met de vermelding verkregen via mail. OPGELET! Indien je overschrijving ons niet tijdig toekomt dienen wij de boeking te annuleren. Of dien je alsnog cash of via de BC APP (Payconiq) te betalen!  Vanwege te veel misbruik, worden hierin GEEN uitzonderingen meer gemaakt! Je laattijdige overschrijving wordt dan teruggestort.


 • Bij verhindering dien je minimaal 24 uur voor aanvang te annuleren. Indien jouw betaling al werd overgemaakt, wordt deze indien gewenst teruggestort of besteedt aan een nieuwe afspraak. Bij niet tijdig annuleren zonder doktersattest en om welke reden(en) ook, zal 40% van de totale kostprijs aangerekend worden.
 • Echter indien je ons totaal niet laat weten dat je verhinderd bent:

  Zijn we genoodzaakt het totale bedrag van de geplande behandeling in rekening te brengen! Indien je afspraak werd geboekt met een kadobon of lifestyledeal, wordt de kadobon ingetrokken en ongeldig gemaakt. Indien het een sessie van een abonnement of therapie betreft, vervalt de beurt, en kan hiervoor geen geld worden terug gegeven! Deze annulatie voorwaarden zijn van toepassing omdat er mensen op een 'wachtlijst' genoteerd staan en wij deze plaats dan niet meer tijdig door hun kunnen laten invullen!


 • Wij beschikken niet over een wachtzaaltje en om een correcte werking en sfeer te kunnen weergeven van onze Energetische Praktijk, vragen wij je a.u.b. om pas op het afgesproken tijdstip aan te bellen.  Ook om de privacy van onze klanten en onze rusttijden te respecteren!


 • Bij een nieuwe klant, zal er voor aanvang van de massage en behandeling, een kort intake gesprek plaats vinden. Er worden enkele persoonlijke vragen gesteld met betrekking tot de gezondheid alsook een eventuele verwijzing naar mogelijke contra indicaties. Bij ernstige ziektes of medische aandoeningen is er steeds toestemming van uw behandelend arts nodig! Informeer je voldoende hierover alvorens te reserveren.


 • Wij voorzien niet in medische dienstverlening. Hiervoor dien je zich steeds te richten tot een arts of specialist.


  • Mobiele telefoons of tablets verstoren de rust tijdens de behandeling of therapie! Gelieve deze op voorhand stil te zetten of liefst uit te schakelen!


  • Hygiëne dragen wij zeer hoog in het vaandel. Al onze materialen worden correct en veelvuldig nagekeken en onderhouden. Bij aanvang van elke behandeling verwachten wij ook van jou de nodige hygiëne.

   

  • Aangepaste kledij wordt sterk aanbevolen en kan variëren per behandeling. Bij een massage is enkel ondergoed toegestaan waarbij de beha even los gemaakt wordt bij het masseren van je rug en schouders. De lichaamsdelen die niet gemasseerd worden zijn steeds afgedekt met een badlaken. Ook wordt er gebruik gemaakt van oliën die mogelijks in contact kunnen komen met je ondergoed. 


  • Er worden GEEN tantra/erotische massages of behandelingen gegeven! Elke massage en behandeling gebeurt met wederzijds respect!


  • Onze massages worden enkel bij dames toegepast. Heren verwijzen wij graag door naar collega waarmee wij een goede samenwerking hebben.


  Wij maken 'rust' tastbaar!

  "Spanning is wie je denkt te moeten zijn. Ontspanning is wie je bent!"Chinees gezegde


  Teruggave OZ Mutualiteitsfonds

  Ben jij lid van het OZ Mutualiteitsfonds?

  Vraag bij ons naar het formulier voor een tussenkomst van jouw massage

  Vriendelijkste handelaar Kruibeke

  Ben jij een Markant Lid? Ontdek dan hier je voordeel bij het vertonen van je lidkaart bij je eerste boeking. Want wij zijn een "Markante Zaak"!

  Wordt onze Ambassadeur? Schrijf een review op google of in ons gastenboek. Zo help je ons mee een sterke reputatie op te bouwen.

  CONTACT


  Adres
  Bazelstraat 272 - 9150 Kruibeke

  Gsm: (00 32) (0)475 81 66 57

  Ondernemingsnmr: BE 0769.147.444

  WIJ WERKEN ENKEL OP AFSPRAAK!


  Maandag - Vrijdag: 9.30 u - 20 u

  Zaterdag: Beperkt aanbod 10 u - 14 u

  Zondag: Beperkt aanbod 10 u - 14 u

  VOLG ONS

  AANDACHTSPUNTJE


  Wij benadrukken dat wij ENKEL op afspraak werken! Ook voor meer informatie en kennismaking met de praktijk, het afhalen van kadobons en of producten! Dit om de rust van onze klanten tijdens hun behandelingen en onze sluitingsuren te respecteren 😉

  SiteLock

  Copyright © All Rights Reserved SAWADI 2020

  De website: www.massagewaasland.be verzamelt via een statistiek tool, anonieme demografische informatie, die niet uniek is voor jou, zoals landlocatie, Browser, soort apparaat en data verkeer. Deze gegevens worden enkel gebruikt voor statistische analyses van bezoek- en klikgedrag op de website. Tevens optimaliseren wij hiermee de werking van de website. Deze gegevens worden niet aan derden verstrekt.

  Lees meer
  Accepteren