Contact Sawadi

ZEND ONS EEN VERZOEK

  

Laat ons weten in welke therapie, behandeling(en) en/of analyse(s) je interesse hebt. Wij contacteren je zo snel mogelijk om te bekijken waarmee wij jou het beste kunnen helpen. Om de rust van onze klanten te respecteren, werken wij ENKEL op afspraak! Ook voor meer informatie, kennismaking praktijk, het afhalen van cadeaubons en producten dien je een afspraak te maken. Alvast bedankt voor je begrip.


GELIEVE BIJ AANKOMST AUB TE PARKEREN OP DE OPENBARE WEG EN NIET OP DE PRIVATE WEG.  ANDERS STA JE IN DE VOORTUIN VAN ONZE BUREN GEPARKEERD!


ADRES: BAZELSTRAAT 272     

9150 KRUIBEKE


GSM: (0032) (0) 475 81 66 57

 
 
 
Ja
 
Algemene informatie
Therapeutische Massages
Mediamieke Healing & Verbindende Communicatie
Therapie - Gesprek
Verkoop/afhalen producten/kadobons
 
 
 

"Spanning is wie je denkt te moeten zijn. Ontspanning is wie je bent!"Chinees gezegde


Teruggave OZ Mutualiteitsfonds

Ben jij lid van het OZ Mutualiteitsfonds?

Vraag bij ons naar het formulier voor een tussenkomst van jouw massage

Vriendelijkste handelaar Kruibeke

Ben jij een Markant Lid? Ontdek dan hier je voordeel bij het vertonen van je lidkaart bij je eerste boeking. Want wij zijn een "Markante Zaak"!

Wordt onze Ambassadeur? Schrijf een review op google of in ons gastenboek. Zo help je ons mee een sterke reputatie op te bouwen.

CONTACT


Adres
Bazelstraat 272 - 9150 Kruibeke

Gsm: (00 32) (0)475 81 66 57

Ondernemingsnmr: BE 0769.147.444

WIJ WERKEN ENKEL OP AFSPRAAK!


Maandag - Vrijdag: 9.30 u - 20 u

Zaterdag: Beperkt aanbod 10 u - 14 u

Zondag: Beperkt aanbod 10 u - 14 u

VOLG ONS

AANDACHTSPUNTJE


Wij benadrukken dat wij ENKEL op afspraak werken! Ook voor meer informatie en kennismaking met de praktijk, het afhalen van kadobons en of producten! Dit om de rust van onze klanten tijdens hun behandelingen en onze sluitingsuren te respecteren 😉

SiteLock

Copyright © All Rights Reserved SAWADI 2020

De website: www.massagewaasland.be verzamelt via een statistiek tool, anonieme demografische informatie, die niet uniek is voor jou, zoals landlocatie, Browser, soort apparaat en data verkeer. Deze gegevens worden enkel gebruikt voor statistische analyses van bezoek- en klikgedrag op de website. Tevens optimaliseren wij hiermee de werking van de website. Deze gegevens worden niet aan derden verstrekt.

Lees meer
Accepteren