Holistisch stijl- en figuuradvies

HOLISTISCH STIJLADVIES

 

Wij helpen je bij de zoektocht naar jouw eigenheid en non-verbale communicatie. Via onze professionele werkmethodes ontdekken we jouw gezichts- en figuurkenmerken.

  

Wanneer je gelaatstrekken en figuur kenmerken bekend zijn, gaan we aan de slag met je mooie figuurpluspunten naar voren te brengen en je mindere leren subtiel te camoufleren. Bijkomend gaan we je adviseren in o.a. de juiste accessoires zoals brilmonturen, juwelen, ceinturen, handtassen. Waarschijnlijk heb je al eens aan je kapper een bepaald kapsel uit een boekje gevraagd, maar was het resultaat niet naar wens? Iedere gelaatsvorm vraagt een ander kapsel. Indien jouw gelaatskenmerken niet overeen komen met de persoon uit het boekje, ontstaat er een heel ander resultaat. Heren gaan we indien gewenst bijkomend adviseren in de best passende baardstijl bij hun gelaat.

 

Wij leren je "anders" naar jezelf te kijken en te aanvaarden dat je ook van je "mindere" figuurkenmerken kan gaan houden. Deze maken jou nu juist zo uniek. Immers voor ieder figuur en gelaat bestaat er een ideaal kleedje, blouse/hemd, broek, rok, jas, bril, hoed, kapsel, baard etc. Je hoeft er dus lichamelijk helemaal niet uit te zien als een model. Jouw persoonlijke stijl heeft niets met mode te maken, maar wel met je gelaatsvorm, figuur en karakter. Het is eigenlijk bij wijze van "spreken" non-verbaal uitdrukken wie 'jij' bent. Klassiek, chique, extra vagant, romantisch, creatief, trendy, retro, urbane zijn slechts enkele vernoemde kledingstijlen waarin mannen en vrouwen zich comfortabel voelen.

 

Daarna bekijken we hoe je met deze kledingstijl gaat communiceren naar je omgeving. Want deze verschillen van dag tot da. Gezin, werk, familie, vrienden allemaal vragen deze een verschillende communicatie. Inschikkelijk, ontwijkend, compromis zoekend, samenwerkend, concurrerend, zakelijk, welke interactie is in welke situatie en omgeving voor jou van toepassing? Door slechts enkele details te veranderen aan je persoonlijke stijl kan jij ze allemaal aan!

 

Tijdens het stijladvies kijken we in eerste instantie ook naar jou als holistische mens, vooral naar de bouw van je lichaam met inachtneming van de drie basisvormen: 1. De ronde vlezige mens 2. De lange gespierde mens 3. De kleine, fijne, ontwikkelde mens. Natuurlijk zijn er ook tussenvormen. Ook deze vormen kunnen wij interpreteren. Ook je gezichtsvorm gaan we verder uitdiepen met je gelaatskenmerken en schedelvorm. Hierdoor verkrijgen we een indicatie van je geestesgesteldheid en gemoedstoestand. Op basis van je lichaams- en gezichtsvorm, gaan wij bijkomend je talenten, valkuilen en mogelijke ziektepatronen meegeven. Het geheel wordt in belangrijke mate aangevuld in je persoonlijk stijlboek dat wij voor je gaan opmaken. Bij ons krijg je dus niet zomaar een Figuur- en Stijladvies als 'persoon', maar wel als individueel persoon van vlees en bloed.

Groei naar jouw uitstraling

 

 • Een stijlanalyse hoef je maar eenmalig in heel je leven te laten doen. Immers de lichaamsbouw van je lichaam verandert niet.
 • Zelfs niet bij grote gewichtsschommelingen.

 • Ben je opzoek naar jouw ideaal trouw/gala outfitkleur? Of twijfel je over de aanschaf van een bepaald kledingstuk? Nieuwe haarkleur?

 • Wij adviseren onze klanten hier heel graag over via onze "na-service" en ten allen tijde mogen ze hierover aan ons vragen over stellen.

 

PRAKTISCH

 

 • Doorbreek je kleding en kapsel gewoontes en aanvaardt jezelf door het bekomen inzicht en motivatie.
 • Deze 2- daagse workshop geven wij aan dames, heren en koppels. Beide dagen worden niet achter elkaar gepland.
 • Je brengt een 20-tal kledingstukken of meer mee uit je bestaande garderobe: Boven- en onderkleding, schoenen en accessoires.

 

DUURTIJD

 

 • DAG 1: Minimum 5 uur.
 • DAG 2: Minimum 2 uur.

 

 • De ganse duurtijd is geheel afhankelijk van je noden en alles gebeurt volgens jouw werktempo.
 • Immers het is heel belangrijk dat jij weet waarom nu wel of niet bepaalde kledingsnitten en -stijlen jouw uitstraling doen veranderen.

 

UNIEKE EN PERSOONLIJKE KLEURANALYSE

 

 • Bij aankomst wordt je een kopje thee/koffie aangeboden. Daarna volgt een intakegesprek over het verloop van jouw kleuradvies en wat hiervan de invloeden op je persoonlijkheid gaan geven.
 • Op dag 1 doen we eerst de gelaats- en figuuranalyse met ons professioneel werkmateriaal. Daarna gaan we "werken" met je meegebrachte kleding en accessoires.
 • Wij leren je aan om kritisch naar je zelf te kijken en te observeren wat al deze kledingstukken nu juist bij je uiterlijk gaan doen en welke non-verbale communicatie jij geeft naar je omgeving. Op die manier gaan wij ook jouw persoonlijke stijl ontdekken.
 • Wij werken vanuit een Holistische Visie. De eigenheid van je persoon wordt hierdoor verder en nog sterker ontwikkelt, maar niet verandert.
 • Op basis van de bekomen resultaten en rekening houdend met je persoonlijk karakter en directe omgeving, wordt er een individueel, geïllustreerd werkboek opgemaakt.
 • Op dag 2 doornemen we uitgebreid het opgemaakte werkboek, beantwoorden nog alle gerelateerde vragen of noden omtrent je persoonlijk stijl- en figuuradvies en 'twijfel' kledingstukken zijn hier zeker nog welkom.

 

TARIEVEN

 

 • 2-daagse workshop inclusief zeer uitgebreid en geïllustreerd persoonlijk werkboek en na-service.
 • Op dag 1 wordt er een lichte lunch of diner voorzien

 

 • 1 persoon € 145
 • 2 personen € 250

"Spanning is wie je denkt te moeten zijn. Ontspanning is wie je bent!"Chinees gezegde

 

Ben jij lid van het OZ Mutualiteitsfonds?

Vraag bij ons naar het formulier voor een tussenkomst van jouw massage

Volg ons op Handelsgids en ontdek onze promo's en nieuwtjes. Alvast bedankt voor je review.

Wordt onze Ambassadeur en deel onze FB pagina. Zo help je ons mee een sterke reputatie op te bouwen.

Addres: Bazelstraat 272

9150 Kruibeke

Gsm: (00 32) (0)475 - 81 - 66 - 57

Email: Contactformulier

OPENINGS UREN.

ENKEL OP AFSPRAAK!

 

Maandag - Vrijdag: 9.30 u - 21 u

Zaterdag: 10 u - 17 u

Zondag: 10 u - 17 u

VOLG ONS

SiteLock

Copyright © All Rights Reserved SAWADI 2019