Kleur & Stijl advies

 

PERSONAL SHOPPING

 

 

De perfecte oplossing voor diegene die niet graag shoppen, de tijd er niet voor hebben of schuldig zijn aan teveel impulsieve aankopen.

 

 

Samen gaan we op zoek naar perfecte outfits die eventueel ook combineerbaar zijn met eerdere aankopen. Wij houden ons bewust niet bezig met het opvolgen van modetrends omdat het niet onze bedoeling is om je hip en trendy te maken, maar wel om de hedendaagse mode te vertalen naar jouw unieke stijl en persoonlijkheid.

 

Geen kopieên van etalage outfits, maar enkel outfits die jouw persoonlijke stijl benadrukken. Tevens gaan we er vanuit dat alles in de winkels up to date is met de laatste nieuwe modetrends mocht je deze toch graag volgen.

 

HOLISTISCH KLEURADVIES

 

 

De perfecte oplossing om te zien hoe wij jouw en of jullie uitstraling kunnen boosten. Wij zijn ook gespecialiseerd in kleuranalyses voor de 'donkere' huidtypes.

 

Een kleuradvies is een 2-daagse workshop (niet achter elkaar) en wordt aangeboden voor dames, heren en koppels. Samen gaan wij opzoek naar de kleuren die jouw persoonlijkheid benadrukken. Deze workshop gebeurt vanuit een holistische visie. Wij geven je geen gefabriceerde kleurwaaier als geheugensteun mee naar huis, maar wel een individueel werkboek waarin je persoonlijke kleuren zeer uitgebreid en overzichtelijk zijn in uitgewerkt. Bijkomend gaan we je gepersonaliseerd kleuradvies uitbreiden met hoe jij je leven kan energetiseren met kleuren.

 

HOLISTISH STIJLADVIES

 

 

De perfecte oplossing voor de zoektocht naar jouw eigenheid en non-verbale communicatie. 

 

Een stijladvies is een 2-daagse workshop en wordt aangeboden voor dames, heren en koppels. Samen gaan wij opzoek naar de kledingstijl die jouw persoonlijkheid benadrukt, kledingsnitten die je pluspunten mooi naar voren brengen en je mindere punten camoufleren. Wij leren jezelf en je figuur beter kennen om in de toekomst kleding "miskopen" te vermijden. De workshop gebeurt vanuit een holistische visie. Wij geven je geen gefabriceerd stijlpaspoort als geheugensteun mee naar huis, maar wel een individueel werkboek waarin je persoonlijke stijl zeer uitgebreid en overzichtelijk zijn in uitgewerkt

"Spanning is wie je denkt te moeten zijn. Ontspanning is wie je bent!"Chinees gezegde

 

Ben jij lid van het OZ Mutualiteitsfonds?

Vraag bij ons naar het formulier voor een tussenkomst van jouw massage

Volg ons op Handelsgids en ontdek onze promo's en nieuwtjes. Alvast bedankt voor je review.

Wordt onze Ambassadeur en deel onze FB pagina. Zo help je ons mee een sterke reputatie op te bouwen.

Addres: Bazelstraat 272

9150 Kruibeke

Gsm: (00 32) (0)475 - 81 - 66 - 57

Email: Contactformulier

OPENINGS UREN.

ENKEL OP AFSPRAAK!

 

Maandag - Vrijdag: 9.30 u - 21 u

Zaterdag: 10 u - 17 u

Zondag: 10 u - 17 u

VOLG ONS

SiteLock

Copyright © All Rights Reserved SAWADI 2019