Holistisch Personal Shopping

PERSONAL SHOPPING

 

De perfecte oplossing voor diegene die niet graag shoppen, de tijd er niet voor hebben of schuldig zijn aan teveel impulsieve aankopen.

  

Tegenwoordig geven veel mannen en vrouwen de voorkeur om via online shopping hun kleding aan te schaffen. Dit vanwege de vele voordelen en je niet meer uit je zetel hoeft te komen om je aankopen te doen. Maar bedenk dat je door deze manier van kleding aankopen ook nadeliger kan uitkomen!

 

  • De werkelijke kwaliteit van een kledingproduct is moeilijk in te inschatten. Want de omschrijving van de kleding kan afwijken van de daadwerkelijke kwaliteit en merk je pas bij de levering op dat de kleding mogelijk van mindere kwaliteit is.
  • Dure verzendkosten maken meestal het 'goedkopere' kledingstuk plots veel duurder dan bij je lokale kledingwinkel.
  • Doe daar nog fraude en leveringsproblemen bij en al je 'voordelen' van het online shoppen veranderen mogelijk naar een ware 'beslommering'.
  • Hierdoor zal je de kleding niet onmiddellijk ter beschikking hebben en dien je nog 'snel' naar de kledingwinkel om tijdig je outfit voor dat leuke feestje in je bezit te hebben. Dit zorgt voor onnodige stress situaties en gaat mogelijk ook nog eens je 'perfecte' outfit aan je neus voorbij...


Door in een fysieke winkel aan te kopen heb je onmiddellijk de kleding ter beschikking! Met onze hulp heb je alle aanbevolen kleding vooraf gezien en gepast alvorens deze aan te kopen. Immers als Professioneel Imagostylist inspireren wij je naar je persoonlijke stijl en kleding die jouw figuur en persoonlijkheid heel mooi gaan doen uitkomen. Je gaat zoveel meer geniet en complimenten hebben van je outfits, daar deze doordacht aangekocht zijn. Of het nu zakelijke-, vrijetijds- of feestelijke outfits zijn. Sowiezo naar de toekomst toe, ga je door slechts enkele andere accessoires toe te voegen, een hele andere kleding outfit verkrijgen. Meer kleding voor minder geld, dat wil toch iedereen?

 PRAKTISCH & VERLOOP PERSONAL SHOPPING

 

  • Voor alle mannen en vrouwen die gericht willen gaan shoppen en zo veel tijd gaan uitsparen. Kies liefst een locatie waar het gezellig vertoeven is en waar je niet overrompeld wordt door bomvolle winkels. Zulke locaties zijn minder geschikt om de workshop ten volle te beleven. Kleinere shoppingcenters of winkels in een dorpskern zijn hiervoor ideaal. Jij bepaalt zelf welke kleding er wel of niet wordt aangekocht.
  • Na de workshop gaan wij in alle rust even nagenieten met een drankje. Je gaat met een heerlijk ontspannen gevoel huiswaarts keren waarna je kan genieten van prachtige outfits die je veel complimenten gaan opleveren!   
  • Na de workshop gaan wij in alle rust even nagenieten met een drankje. Je gaat met een heerlijk ontspannen gevoel huiswaarts keren waarna je kan genieten van prachtige outfits die je veel complimenten gaan opleveren!     

Het leven is niet perfect,

maar jouw outfit kan het wel zijn!

"Spanning is wie je denkt te moeten zijn. Ontspanning is wie je bent!"Chinees gezegde


Teruggave OZ Mutualiteitsfonds

Ben jij lid van het OZ Mutualiteitsfonds?

Vraag bij ons naar het formulier voor een tussenkomst van jouw massage

Vriendelijkste handelaar Kruibeke

Volg ons op Handelsgids en ontdek onze promo's en nieuwtjes. Alvast bedankt voor je review.

Wordt onze Ambassadeur en deel onze FB pagina. Zo help je ons mee een sterke reputatie op te bouwen.

CONTACT


Addres: Bazelstraat 272             

9150 Kruibeke

Gsm: (00 32) (0)475 - 81 - 66 - 57

Email: Contactformulier

BOEKINGS UREN.

WIJ WERKEN ENKEL OP AFSPRAAK!


Maandag - Vrijdag: 9.30 u - 20 u

Zaterdag: 10 u - 14 u

Zondag: 10 u - 14 u

VOLG ONS

SiteLock

Copyright © All Rights Reserved SAWADI 2019

De website: www.massagewaasland.be verzamelt via de statistiek tool van one.com anonieme demografische informatie, die niet uniek is voor jou, zoals landlocatie, Browser, soort apparaat en data verkeer. Deze gegevens worden enkel gebruikt voor statistische analyses van bezoek- en klikgedrag op de website. Tevens optimaliseren wij hiermee de werking van de website. Deze gegevens worden niet aan derden verstrekt.

Lees meer
Accepteren