Traject Mindfulness

PERSOONLIJKE ONTWIKKELING & MINDFULNESS

Mindful - Omgaan

HOELANG FUNCTIONEER JIJ AL OP AUTOMATISCHE PILOOT?

Praktische werking en verloop


Voor we starten met de therapie luisteren we tijdens een intakegesprek graag naar jouw verhaal. Dat doen we zonder te oordelen of te veroordelen. Na dat gesprek bekijken we samen op welke manier we je kunnen helpen of begeleiden. Kunnen wij je niet helpen, dan verwijzen we je graag door naar de gepaste hulpverlener.

De aanvullende therapie ‘Persoonlijke ontwikkeling & mindfulness’ bestaat uit twee sessies van telkens 90 minuten. We plannen de sessies samen met jou, rekening houdend met je agenda.

De verslagen en resultaten van deze drie individuele, intensieve en praktische sessies bundelen we in een mooi geïllustreerd persoonlijk werkboek dat je telkens opnieuw kan raadplegen.

Het doel van deze therapie: jou helpen de weg vrij te maken naar jezelf, zonder dat je denkt of voelt dat je iets moet veranderen of verbeteren.

WAT MAAKT ONZE METHODE BIJZONDER


Wij zijn professionals en volgden onderbouwende opleidingen. Maar door onze eigen levenservaring ontwikkelden we een uniek en eigen waardensysteem. Dat maakt de aanpak van Sawadi zo uniek.


Heftige gebeurtenissen in onze jeugd en ons verdere leven zorgden ervoor dat we heel wat levenservaring opbouwden. De pijn, het verdriet en de woede die  we voelden, kregen ons niet klein. We bleven ons richten op de positieve kanten van het leven, hoe klein die soms ook waren. Daardoor kreeg verbittering geen kans en vervielen we niet in een slachtofferrol.


Onze eigen negatieve ervaringen werden zo een leerschool en een basis van waaruit we anderen kunnen helpen.

Levensdiamand

Wij helpen bij het (her)slijpen van jouw eigen levensdiamant.

Inzicht van oud naar nieuw - Verandering

Wij geven jou het nodige inzicht om het 'oude' te veranderen naar het 'originele'

Oude patronen - Doorbreken - Emoties

Het wordt tijd om oude patronen en emoties te doorbreken!

MEER OVER ONS


Ook wij waren ooit de weg naar onszelf kwijt. We leefden op automatische piloot. Maar in de opleidingen ‘Energetisch therapeut’ en 'Psychognoom' leerden we een volledig karakterprofiel opmaken. Via wetenschappelijk onderbouwde technieken en vanuit mindfulness.


We leerden daaruit dat we ons huis, ons leven, volledig hadden verbouwd naar de wensen, tradities, levensstijlen en verwachtingen van anderen. Onbewust namen we patronen en trauma’s mee uit onze jeugd en opvoeding. En die zorgden voor negatieve energie rondom onszelf en belemmerden ons eigen functioneren.


Toen we ons daarvan bewust werden, volgde het moeizame proces van accepteren, vergeven en loslaten. Pas daarna konden we ons oude, verbouwde huis afbreken en opnieuw bouwen aan onze originele woning, ons leven zoals wij het wilden.


Een kind met een goede opvoeding dat mag zijn wie het is, hoeft op volwassen leeftijd niet op zoek naar zichzelf! Onbekend gezegde

Wij zijn eraan gewend geraakt dat elk probleem een oplossing nodig heeft. Maar als je daar even goed over nadenkt, besef je dat dat onmogelijk is. Problemen maken deel uit van je leven en het is dan vaak ook beter om te leren hoe je met die problemen moet omgaan. We gaan daarom niet op zoek naar de schuldige of verantwoordelijke in jouw verhaal.

Want je verzetten tegen problemen, vraagt energie. En waar je energie insteekt, groeit. Dat is ook zo met problemen.

We leren je vanuit energetische vergeving en compassie problemen te accepteren en te omarmen. Zo wordt je negatieve energie omgezet in positieve energie.

In mindfulness-begeleiding gaan we op zoek naar je eigen IK, zodat je met je gedrag en innerlijke beleving minder in conflict komt met de wereld om je heen.
             
We leren je meer aandacht te geven aan jezelf, om je bewuster te worden en te leven in het nu. Dankzij mindfulness zal je je minder laten meeslepen door gedachten en gevoelens uit het verleden. Stress, angsten, depressie, burn-out of controledrang gaan verdwijnen of verminderen dankzij mindfulness.


Het is oké om af en toe verdriet en pijn te hebben. Het is oké om eens te piekeren of slecht te slapen. Stop met oplossingen te willen zoeken en alleen gelukkig te willen zijn, want die gedachte zal je alsmaar verder van je doel brengen.

Anders kijken

Korte inhoud van de sessies

Sessie 1 – intake 90 minuten

 • Intakegesprek
 • Inzicht krijgen in je gedachtegang (doe-modus versus zijn-modus)
 • Bespreking van de resultaten
 • Afspraken & huiswerk

Sessie 2 – 90 minuten

 • Evaluatie van het huiswerk en nabespreking inzichten uit de eerste sessie
 • Bespreking van je verdere ontplooiing
 • Afspraken & huiswerk

Sessie 3 – 90 minuten

 • Evaluatie huiswerk en nabespreking inzichten uit tweede sessie
 • Samen bekijken welke eventuele belemmeringen of problemen je nog tegenhouden
 • Begeleiding in positieve verbinding met je gedragsverandering en omgeving

 

Let op: je krijgt van ons geen oplossingen voor je problemen. Maar door je te helpen bewust worden van wat je belemmert – zonder oordelen – kan je je eigen koers leren varen en je op een wenselijke manier leren verbinden met anderen en je omgeving.

Kostprijs


De therapie ‘Persoonlijke ontwikkeling & mindfulness’ is een investering in je welzijn. Je leert jezelf (her)kennen, ontdekt patronen en oefent in positief omgaan met negatieve gevoelens.


 • Kennismaking en intakegesprek – 90 minuten: 70 euro
 • Therapie ‘Persoonlijke ontwikkeling & mindfulness’ - 2 keer 90 minuten: 140 euro.
 • Totaalprijs therapie: 210 euro (inclusief verslagen en persoonlijk werkboek met onschatbare feedback)
 • Dient vooraf betaald te worden.
 • Deze therapie + intakegesprek kan ook in 3 keer betaald worden: 1 X 70 + 2 X € 85 = € 240
Persoonlijke Groei

KOM LANGS!

VOOR INTAKE

UITSTRALINGS

Therapie

COMMUNICATIE Therapie

"Spanning is wie je denkt te moeten zijn. Ontspanning is wie je bent!"Chinees gezegde


Teruggave OZ Mutualiteitsfonds

Ben jij lid van het OZ Mutualiteitsfonds?

Vraag bij ons naar het formulier voor een tussenkomst van jouw massage

Vriendelijkste handelaar Kruibeke

Ben jij een Markant Lid? Ontdek dan hier je voordeel bij het vertonen van je lidkaart bij je eerste boeking. Want wij zijn een "Markante Zaak"!

Wordt onze Ambassadeur? Schrijf een review op google of in ons gastenboek. Zo help je ons mee een sterke reputatie op te bouwen.

CONTACT


Adres
Bazelstraat 272 - 9150 Kruibeke

Gsm: (00 32) (0)475 81 66 57

Ondernemingsnmr: BE 0769.147.444

WIJ WERKEN ENKEL OP AFSPRAAK!


Maandag - Vrijdag: 9.30 u - 20 u

Zaterdag: Beperkt aanbod 10 u - 14 u

Zondag: Beperkt aanbod 10 u - 14 u

VOLG ONS

AANDACHTSPUNTJE


Wij benadrukken dat wij ENKEL op afspraak werken! Ook voor meer informatie en kennismaking met de praktijk, het afhalen van kadobons en of producten! Dit om de rust van onze klanten tijdens hun behandelingen en onze sluitingsuren te respecteren 😉

SiteLock

Copyright © All Rights Reserved SAWADI 2020

De website: www.massagewaasland.be verzamelt via een statistiek tool, anonieme demografische informatie, die niet uniek is voor jou, zoals landlocatie, Browser, soort apparaat en data verkeer. Deze gegevens worden enkel gebruikt voor statistische analyses van bezoek- en klikgedrag op de website. Tevens optimaliseren wij hiermee de werking van de website. Deze gegevens worden niet aan derden verstrekt.

Lees meer
Accepteren