Holistisch Personal Shopping

PERSONAL SHOPPING

Shop je niet graag? Heb je er geen tijd voor? Of koop je vaak impulsief? Dan geeft deze sessie met een personal shopping de oplossing.

 

Tegenwoordig kopen we vaker kleding online. Gemakkelijk: snel en je hoeft er je luie zetel niet voor uit. Maar koop je wel de juiste maat, voelt de stof fijn aan en is de kleur zoals je ze verwachtte?


De echte kwaliteit van kleding is moeilijk in te schatten op basis van de informatie op het computerscherm. En de dure verzendkosten zorgen er vaak voor dat zo’n goedkoop kledingstuk eigenlijk helemaal niet goedkoper is dan bij je lokale kledingwinkel.


We raden je aan om je kleren in een fysieke winkel te kopen: je kan alles rustig passen en je hebt je kleding onmiddellijk in huis.

Als professioneel imagostylist inspireren we je graag en helpen we je een persoonlijke stijl te ontwikkelen die jouw figuur en persoonlijkheid prachtig doen uitkomen.

Je zal genieten van de complimenten, want je koopt je kleding doordachter waardoor ze meer bij je gaat passen. Of het nu gaat om een outfit voor een feestje, een zakelijk kledingstuk of vrijetijdskleding, je krijgt van ons het beste advies.


We helpen je ook – door een paar kleine accessoires toe te voegen – een outfit helemaal te transformeren. Meer kleding voor minder geld, dat wil toch iedereen?

PRAKTISCH INFORMATIE EN VERLOOP VAN DE PERSONAL SHOPPING-SESSIE

Onze personal shopping-service is er voor mannen en vrouwen die gericht willen shoppen en zo tijd en geld uitsparen.

Samen zoeken we een gezellige winkellocatie uit: een kleiner shoppingcenter of winkels in een dorpskern. Jij bepaalt natuurlijk welke kleding je al dan niet koopt.

Na de workshop genieten we samen na met een drankje.
Jij gaat heerlijk ontspannen naar huis en geniet van prachtige outfits die je veel complimenten zullen opleveren.

Het leven is niet perfect,

maar je outfit kan dat wel zijn!

"Spanning is wie je denkt te moeten zijn. Ontspanning is wie je bent!"Chinees gezegde


Teruggave OZ Mutualiteitsfonds

Ben jij lid van het OZ Mutualiteitsfonds?

Vraag bij ons naar het formulier voor een tussenkomst van jouw massage

Vriendelijkste handelaar Kruibeke

Ben jij een Markant Lid? Ontdek dan hier je voordeel bij het vertonen van je lidkaart bij je eerste boeking. Want wij zijn een "Markante Zaak"!

Wordt onze Ambassadeur en deel onze FB-pagina. Of schrijf een review. Zo help je ons mee een sterke reputatie op te bouwen.

CONTACT


Adres
Bazelstraat 272 - 9150 Kruibeke

Gsm: (00 32) (0)475 81 66 57

Ondernemingsnmr: BE 0769.147.444

WIJ WERKEN ENKEL OP AFSPRAAK!


Maandag - Vrijdag: 9.30 u - 20 u

Zaterdag: Beperkt aanbod 10 u - 14 u

Zondag: Beperkt aanbod 10 u - 14 u

VOLG ONS

AANDACHTSPUNTJE


Wij benadrukken dat wij ENKEL op afspraak werken! Ook voor meer informatie en kennismaking met de praktijk, het afhalen van kadobons en of producten! Dit om de rust van onze klanten tijdens hun behandelingen en onze sluitingsuren te respecteren 😉

SiteLock

Copyright © All Rights Reserved SAWADI 2020

De website: www.massagewaasland.be verzamelt via een statistiek tool, anonieme demografische informatie, die niet uniek is voor jou, zoals landlocatie, Browser, soort apparaat en data verkeer. Deze gegevens worden enkel gebruikt voor statistische analyses van bezoek- en klikgedrag op de website. Tevens optimaliseren wij hiermee de werking van de website. Deze gegevens worden niet aan derden verstrekt.

Lees meer
Accepteren