Therapeutische Massages

 

KINDER MASSAGE

 


Laat je kind een mooi en rustgevend ontspanningsmoment beleven...

 

 

Volwassenen sleuren kinderen vaak onbewust mee in deze toch wel

hectische maatschappij. Dit maakt kinderen meer vatbaar voor allerlei prikkels rondom hun heen. Bij onze kindermassage ligt niet de nadruk op het manipuleren van de spieren, maar eerder op het laten genieten van liefdevolle en kindvriendelijke aanrakingen. Met deze massage kunnen wij ook kinderen met de eventuele aandacht stoornissen zoals hsp - adhd en soortgelijken, naar een beter natuurlijk evenwicht brengen. Hierdoor gaan ze een meer innerlijke rust ervaren. Dit geeft hun emotionele zekerheid, positief lichaamsbesef, en krijgen weer meer aandacht voor de wereld om zich heen! Door deze lieflijke massage komt het hormoon oxytocine vrij oftewel het 'knuffelhormoon'. Door de toename van dit hormoon, zal het stresshormoon geleidelijk aan afnemen.  Het bevordert de spijsvertering en zorgt voor een betere nachtrust. Jouw kind zal met een heel fijn en ontspannend gevoel onze Holistische Praktijk verlaten...

 

ENERGETISCHE MASSAGE

 


De perfecte oplossing voor het loszetten van je stramme spieren en ledematen.

 

 

Je beleeft bij ons geen oppervlakkige ontspannings-massage, maar wel een diepere holistische & energetische massage waarbij lichaam en geest in evenwicht worden gebracht. Wij masseren dus geen optelsom van 'rug', 'armen' en 'benen', maar wel 'jou' als een compleet wezen! Bij een Burn-out, geeft deze massage energie en werkt genezend. Je lichaamsenergie gaat als nooit tevoren door je gehele lichaam stromen. Een volledige lichaamsmassage met een subtiel, helend karakter.

Deze massage wordt enkel bij dames toegepast! 

 

INTUÏTIEVE MASSAGE


 

Hier  gaan we werken op je emotionele en of mentale blokkades.


Aan de hand van het diagnosticeren van je energiecentra, gebeurt deze massage vanuit het hart en krijgt hierdoor steeds een individueel karakter.  Tijdens het masseren worden er zachte, intuïtieve onderarm technieken gebruikt. Je beleeft hierdoor een nog diepere ontspanning. Deze massage  geeft meer inzicht naar jezelf en je vastlopende patronen. Aanvullend geven we je in een kort gesprekje, feedback over onze bevindingen. Deze massage is hierdoor een goede ondersteuning bij een depressie.  Deze massage wordt enkel bij dames toegepast! 

 

HOOFDPIJN MASSAGE

 

 

Deze massage biedt een goede ondersteuning bij verschillende soorten hoofdpijn.

 

Als basis gebruiken we de holistische & energetische massage. Met een 'pittige' Chinese hoofd, nek en schouder massage gaan we er voor zorgen dat deze spieren echt loskomen! Aanvullend gaan we tijdens de verdere massage over het hele lichaam meridianen met belangrijke acupunten voor hoofdpijnen behandelen en gaan hierdoor een harmoniserend effect geven. Bij de voeten gaan we extra impulsen geven aan de reflexpunten die door blokkades hoofdpijnen bezorgen. Deze massage wordt enkel bij dames toegepast!

MASSAGE GETEST


Wil je zich goed in je vellen voelen, dan is het noodzakelijk om regelmatig een massage te nemen.


Tineke was benieuwd naar onze Holistische Praktijk Sawadi en wilde graag de Energetische massage komen uittesten. Wij hebben haar met veel enthousiasme in onze praktijk ontvangen, en na het kort intake gesprek laten plaatsnemen op onze behandeltafel. Na de heerlijke massage heeft ze in een roes onze massage tafel verlaten en hebben wij haar langzaam laten ontwaken bij een lekker tasje detox thee. Wil jij graag weten hoe Tineke onze heerlijk Energetische massage heeft ervaren? Lees dan haar volledig artikel en droom alvast mee met haar over deze bijzondere en unieke ervaring...

De website: www.massagewaasland.be verzamelt via een statistiek tool, anonieme demografische informatie, die niet uniek is voor jou, zoals landlocatie, Browser, soort apparaat en data verkeer. Deze gegevens worden enkel gebruikt voor statistische analyses van bezoek- en klikgedrag op de website. Tevens optimaliseren wij hiermee de werking van de website. Deze gegevens worden niet aan derden verstrekt.

Lees meer
Accepteren