Holistische Energetische massage
Holistische Ontspanningsmassage

HOLISTISCHE ENERGETISCHE MASSAGE


Tot rust komen? Dan is onze Helende Energetische Massage een echte aanrader! Kom tot jezelf en voel je als vernieuwd. Bevrijd je lichaam en geest van onnodige stress. Onze massages werken bloeddruk verlagend en geven jouw "humeur" een positieve boost. Vanwege de helende werking en je door ons regelmatig te laten masseren, gaat jouw lichaam terug gezonder worden.


Vanwege de goede bloedcirculatie die een massage teweeg brengt, gaan de afvalstoffen gemakkelijker en sneller het lichaam verlaten. Jouw immuunsysteem wordt hierdoor sterker en je lichaam zal sneller herstellen van vermoeiende prestaties. 

Waarom een Holistische energetische massage?

Deze massage is vooral gericht op stramme spieren en helpt bij slapeloosheid, pijnklachten armen en/of benen, lage energie en vitaliteit. Bij een Burn-out werkt deze massage genezend. Heb je vaak last van hoofdpijnen?  Dan verwijzen wij je graag door naar onze Hoofdpijnmassage. Mensen die aanleg hebben voor neerslachtigheid en depressie gaan door onze helende massages hun kans hierop verkleinen. Onze holistische - energetische massages zijn niet enkel met de correcte grepen en knedingen, maar ook met goed ontwikkelde tastzintuigen in onze handen. Door onze technieken en gevoelsmatig sterk ontwikkelde intuïtie gaan wij ons nog beter op je afstemmen. Hierdoor krijgt iedere massage telkens een individueel karakter. Door het aftasten van je acupunten die zijn gelegen op je meridianen komen wij er ook achter hoe groot jouw energievoorraad eigenlijk is. 

Een gezonde levensstijl

"Het is wetenschappelijk bewezen, dat je regelmatig laten masseren bijdraagt tot een beter immuunsysteem"

PRAKTISCH


Deze massage wordt enkel toegepast bij dames!


Ben je zwanger? Dan kan je helaas deze massage niet boeken wegens gevaar voor vroeggeboorte.


Duurtijd van de massage is +/- 100 minuten.


Voor een correcte en vlotte werking, verzoeken wij je alvorens je een reservatie plaatst, eerst onze huisregels te lezen.


Lid van het OZ Mutualiteitsfonds? Vraag bij ons naar het formulier voor een tussenkomst van jouw massage. Meldt dit alvast bij je boeking!

VERLOOP


Rugwaarts: Uitgebreide rug- schouder- en nekmassage.

Daarna: bovenarmen- bovenbenen en onderbenen massage


Voorwaarts: Uitgebreide gezichts- en decolleté massage.

Daarna: bovenarmen - onderarmen - handen - buik - bovenbenen - onderbenen massage - verwennende voetmassage


Extra:


Gebruik van artisanale hand- en voetcrèmes


KOM TERUG TOT JEZELF!

 

Na de Helende Ontspannings-massage laten wij je in alle rust even nagenieten op de massagetafel. Na het aankleden geven wij je  een heerlijk glaasje detox. Je gaat met een super ontspannen gevoel onze Holistische Praktijk verlaten.

TARIEVEN


Massage 100 minuten: € 75


Geef jouw lichaam een maandelijkse 'onderhoudsbeurt'!


Abonnement 1

= 5 opvolgingen: € 318 = € 63,60 p/b

Het abonnement is 7 maanden geldig.


Abonnement 2

= 10 opvolgingen: € 635 

+ 1 gratis beurt = 11 beurten=€ 57,72 p/b Het abonnement is 15 maanden geldig.


De abonnementen dienen vooraf betaald te worden, zijn niet persoonsgebonden en mogen ook gebruikt worden voor andere behandelingen van dezelfde kostprijs of mits supplement meerprijs.

Contacteer Holistische Massage & Coaching Praktijk Sawadi

Contacteer ons


Kom tot jezelf en voel je als vernieuwd.

Zeg "nee" tegen stress en "ja" tegen een unieke rustgevende ervaring!

Wij maken 'rust' tastbaar!

Intuïtieve massage

Intuïtieve Massage


Is meer gericht op emotionele en of mentale blokkades en minder op je ledematen en spieren. Deze gebeurt vanuit het hart en geeft meer inzicht naar jezelf.

Edelsteenmassage

Hoofdpijn Massage


Met deze massage gaan we hoofdpijn en migraine via belangrijke acupunten efficiënt behandelen. Nek, hoofd en schouders worden 'pittig' gemasseerd.

"Spanning is wie je denkt te moeten zijn. Ontspanning is wie je bent!"Chinees gezegde


Teruggave OZ Mutualiteitsfonds

Ben jij lid van het OZ Mutualiteitsfonds?

Vraag bij ons naar het formulier voor een tussenkomst van jouw massage

Vriendelijkste handelaar Kruibeke

Ben jij een Markant Lid? Ontdek dan hier je voordeel bij het vertonen van je lidkaart bij je eerste boeking. Want wij zijn een "Markante Zaak"!

Wordt onze Ambassadeur en deel onze FB-pagina. Of schrijf een review. Zo help je ons mee een sterke reputatie op te bouwen.

CONTACT


Adres
Bazelstraat 272 - 9150 Kruibeke

Gsm: (00 32) (0)475 81 66 57

Ondernemingsnmr: BE 0769.147.444

WIJ WERKEN ENKEL OP AFSPRAAK!


Maandag - Vrijdag: 9.30 u - 20 u

Zaterdag: Beperkt aanbod 10 u - 14 u

Zondag: Beperkt aanbod 10 u - 14 u

VOLG ONS

AANDACHTSPUNTJE


Wij benadrukken dat wij ENKEL op afspraak werken! Ook voor meer informatie en kennismaking met de praktijk, het afhalen van kadobons en of producten! Dit om de rust van onze klanten tijdens hun behandelingen en onze sluitingsuren te respecteren 😉

SiteLock

Copyright © All Rights Reserved SAWADI 2020

De website: www.massagewaasland.be verzamelt via een statistiek tool, anonieme demografische informatie, die niet uniek is voor jou, zoals landlocatie, Browser, soort apparaat en data verkeer. Deze gegevens worden enkel gebruikt voor statistische analyses van bezoek- en klikgedrag op de website. Tevens optimaliseren wij hiermee de werking van de website. Deze gegevens worden niet aan derden verstrekt.

Lees meer
Accepteren