Holistische Hoofdpijn massage

HOLISTISCHE HOOFDPIJN MASSAGE


Wij merken bij heel veel klanten intens gespannen schouder- en nekspieren. Dit is vaak een hoofdpijn-veroorzaker. Om deze klanten meer tegemoet te komen, zijn wij ons gaan verdiepen in een gerichtere hoofdpijn massage.


Sommige mensen blijven vast hangen inonverwerkte rouw, negatieve gedachten en of emoties.  Of ze blijven maar doorrennen en vergeten zichzelf een rust moment te geven of kunnen geen nee zeggen. Ook hierdoor kunnen lichamelijke problemen zoals hoofdpijn ontstaan.

Waarom een Hoofdpijn massage?

Onze vakkundige hoofdpijn massage biedt een mooie ondersteuning en heilzame werking bij verschillende types hoofdpijnen. Deze is gericht op spanningshoofdpijn, migraine, clusterhoofdpijn, nekletselhoofdpijn en NKO afwijkingen. Door middel van onze anamnese-vragenlijst krijgen wij een beter zicht met wat voor soort hoofdpijn jij te maken hebt. Indien nodig, verwijzen wij je door naar een arts voor een diagnose. Ook bespreken we tijdens de intake hoofdpijn-triggers en contra-indicaties. Tijdens de petrissage van de verschillende lichaamsdelen, worden als algemene versterking meridianen met belangrijke acupunten voor hoofdpijnen behandeld en gaan deze een harmoniserend effect geven. De extra pittige en stimulerende Chinese nek-, hoofd- en schouder massage gaan deze spieren echt los maken! Om het energetisch effect te versterken gaan we bij de voeten extra impulsen geven aan de reflexpunten die door mogelijke blokkades hoofdpijnen bezorgen. Na een volledig gevolgde massagetherapie, geven wij je ook oefeningen om thuis mee aan de slag te gaan. Ondanks de helende werking mag een hoofdpijn massage niet ter vervanging van een arts of dokter worden gezien, maar eerder als ondersteuning met geneeskunde.

Wil je opteren voor een efficiëntere hoofdpijn massage? Start dan nu onze therapie. Deze bestaat uit: 1 wekelijkse hoofdpijn massage gedurende drie opeen volgende weken, en aansluitend 2 hoofdpijn massages met  telkens 3 weken tussen. Thuisoefeningen

PRAKTISCH


Deze massage wordt enkel toegepast bij kinderen en dames!


Ben je zwanger? Dan kan je helaas deze massage niet boeken wegens gevaar voor vroeggeboorte.


Duurtijd van de massage is +/- 100 minuten. Voor kinderen -14j wordt deze gereduceerd naar +/- 30 minuten.(Enkel hoofd, schouders en nek € 25)


Voor een correcte en vlotte werking, verzoeken wij je alvorens je een reservatie plaatst, eerst onze huisregels te lezen.


Lid van het OZ Mutualiteitsfonds? Vraag bij ons naar het formulier voor een tussenkomst van jouw massage. Meld dit alvast bij je boeking!

VERLOOP


Rugwaarts: Pittige Chinese hoofd-, schouder-, nek en rug massage. Daarna: bovenarmen- bovenbenen en onderbenen massage met focus op acupunten die hoofdpijn kunnen veroorzaken.


Voorwaarts: Pittige Chinese gezichts- en decolleté massage. Daarna: bovenarmen - onderarmen - handen - buik - bovenbenen - onderbenen massage met focus op acupunten die hoofdpijn kunnen veroorzaken. Voetmassage met extra impulsen op de reflexpunten die hoofdpijn kunnen veroorzaken..


Extra:


Na afloop van de volledige hoofdpijn massage therapie, geven wij als extra ondersteuning: thuisoefeningen


KOM TERUG TOT JEZELF! Na de Helende Hoofdpijnmassage laten wij je in alle rust even nagenieten op de massagetafel. Na het aankleden geven wij je  een heerlijk glaasje detox. Je gaat met een super ontspannen gevoel onze Holistische Praktijk verlaten.

TARIEVEN


100 minuten massage: € 85

Hoofdpijn massage therapie: zoals omschreven: € 345  (5 beurten)


Geef jouw lichaam een maandelijkse 'onderhoudsbeurt'!


Abonnement 1

= 5 opvolgingen: € 360 = € 72 p/b

Het abonnement is 7 maanden geldig.


Abonnement 2

= 10 opvolgingen: € 720 

+ 1 gratis beurt = 11 beurten = 65,45 p/b Het abonnement is 15 maanden geldig.


De abonnementen en therapie zijn vooraf te betalen. De abonnementen zijn niet persoonsgebonden en mogen ook gebruikt worden voor andere behandelingen van dezelfde kostprijs of mits supplement meerprijs.

Contacteer ons


Kom tot jezelf en voel je als vernieuwd.

Zeg "nee" tegen stress en "ja" tegen een unieke rustgevende ervaring!

Wij maken 'rust' tastbaar!

Energetische  Massage


Is meer gericht op stramme spieren en ledematen. Je lichaamsenergie gaat als nooit tevoren door je gehele lichaam stromen.

Intuïtieve massage


Is meer gericht op emotionele en of mentale blokkades en minder op je ledematen en spieren. Deze gebeurt vanuit het hart en geeft meer inzicht naar jezelf.

"Spanning is wie je denkt te moeten zijn. Ontspanning is wie je bent!"Chinees gezegde


Teruggave OZ Mutualiteitsfonds

Ben jij lid van het OZ Mutualiteitsfonds?

Vraag bij ons naar het formulier voor een tussenkomst van jouw massage

Vriendelijkste handelaar Kruibeke

Ben jij een Markant Lid? Ontdek dan hier je voordeel bij het vertonen van je lidkaart bij je eerste boeking. Want wij zijn een "Markante Zaak"!

Wordt onze Ambassadeur en deel onze FB-pagina. Of schrijf een review. Zo help je ons mee een sterke reputatie op te bouwen.

CONTACT


Adres
Bazelstraat 272 - 9150 Kruibeke

Gsm: (00 32) (0)475 81 66 57

Contactformulier

Ondernemingsnmr: BE 0769.147.444

WIJ WERKEN ENKEL OP AFSPRAAK!


Maandag - Vrijdag: 9.30 u - 20 u

Zaterdag: Beperkt aanbod 10 u - 14 u

Zondag: Beperkt aanbod 10 u - 14 u

VOLG ONS

AANDACHTSPUNTJE


Wij benadrukken dat wij ENKEL op afspraak werken! Ook voor meer informatie en kennismaking met de praktijk, het afhalen van kadobons en of producten! Dit om de rust van onze klanten tijdens hun behandelingen en onze sluitingsuren te respecteren 😉

SiteLock

Copyright © All Rights Reserved SAWADI 2020

De website: www.massagewaasland.be verzamelt via een statistiek tool, anonieme demografische informatie, die niet uniek is voor jou, zoals landlocatie, Browser, soort apparaat en data verkeer. Deze gegevens worden enkel gebruikt voor statistische analyses van bezoek- en klikgedrag op de website. Tevens optimaliseren wij hiermee de werking van de website. Deze gegevens worden niet aan derden verstrekt.

Lees meer
Accepteren