Holistische Intuitieve massage

HOLISTISCHE INTUÏTIEVE MASSAGE


De perfecte oplossing voor emotionele en of mentale blokkades die het zelf genezend systeem niet zijn werk laten doen. Hierdoor komen er andere lichamelijke klachten ontstaan en blijf je in een vicieuze cirkel hangen.


De intuïtieve massage gaat uit van de basistechnieken van onze energetische massage, maar er wordt minder op de spieren en ledematen gewerkt. Bij deze massage gaan we ons met jou energetisch verbinden via het ritme van de muziek en de geur van esoterische olie. Hierdoor beleef je een nog diepere ontspanning en kom je dichter bij jezelf. 

Intuïtieve massage

Waarom een Intuïtieve massage?

Deze massage is vooral gericht op lage energie en vitaliteit die eerder voortkomen uit 'mentale en geestelijke' moeheid dan vanuit 'fysieke' moeheid. Bij een depressie, helpt deze massage ondersteunend bij het herstel naar je balans tussen lichaam en geest. Hoe opener jij je in uw energieveld naar ons stelt en ons jouw gedachtegang laat 'zien', hoe beter wij ons kunnen afstemmen op jouw blokkades en de werking van je zelf genezend vermogen terug op gang krijgen. Daarnaast bekijken we welke energiecentra uit balans zijn en gaan deze tijdens de massage subtiel een extra stimulans geven. Hierdoor ga je in een hypnotische sfeer geraken en een totale langdurende (ook na de massage) rust ervaren. Wij maken je hierdoor bewuster van jezelf en dat gaat je persoonlijke ontwikkeling bevorderen. Door op regelmatige basis je lichaam via deze intuïtieve massage te laten behandelen, zullen je emotionele en psychische spanningen minder of mogelijk zelfs helemaal weg gaan.

Goede balans tussen lichaam en geest

"Jouw lichamelijke en geestelijke balans zijn essentieel voor een goed afweer mechanisme tegen de dagelijkse prikkels en stress"

PRAKTISCH


Deze massage wordt enkel toegepast bij dames!


Ben je zwanger? Dan kan je helaas deze massage niet boeken wegens gevaar voor vroeggeboorte.


Duurtijd van de massage is +/- 100 minuten. Aanvullende toelichting:

+/- 30 minuten


Voor een correcte en vlotte werking, verzoeken wij je alvorens je een reservatie plaatst, eerst onze huisregels te lezen.


Lid van het OZ Mutualiteitsfonds? Vraag bij ons naar het formulier voor een tussenkomst van jouw massage.

Meldt dit alvast bij je boeking!

VERLOOP


Rugwaarts: Uitgebreide rug- schouder- en nekmassage. Daarna: bovenarmen- bovenbenen en onderbenen massage


Voorwaarts: Uitgebreide gezichts- en decolleté massage. Daarna: bovenarmen - onderarmen - handen - buik - bovenbenen - onderbenen massage - voeten.


Extra:


Na de sessie geven wij je uitgebreid toelichting over wat we hebben ervaren tijdens de massage. Daarna mag je een Chakra Wijsheidkaart trekken die je de eerste stappen gaat vertellen naar jouw innerlijke balans en persoonlijke transformatie.


KOM TERUG TOT JEZELF!


Na de Intuïtieve massage laten wij je in alle rust even nagenieten op de massagetafel. Na het aankleden geven wij je  een heerlijk glaasje detox. Je gaat met een super ontspannen gevoel onze Holistische Praktijk verlaten.

TARIEVEN


100 minuten Massage + 30 minuten bijkomende toelichting: € 85


Geef jouw lichaam een maandelijkse 'onderhoudsbeurt'!


Abonnement 1

= 5 opvolgingen: € 360 = € 72 p/b.

Het abonnement is 7 maanden geldig.


Abonnement 2

= 10 opvolgingen: € 720 

+ 1 gratis beurt = 11 beurten 

= € 65,45 p/b. Het abonnement is 15 maanden geldig.


De abonnementen dienen vooraf betaald te worden,  zijn niet persoonsgebonden en mogen ook gebruikt worden voor andere behandelingen van dezelfde kostprijs of mits supplement meerprijs.

Contacteer Holistische Coaching & Massage Praktijk Sawadi

Contacteer ons


Kom tot jezelf en voel je als vernieuwd.

Zeg "nee" tegen stress en "ja" tegen een unieke rustgevende ervaring!

Wij maken 'rust' tastbaar!

Holistische Ontspanningsmassage

Energetische  Massage


Is meer gericht op stramme spieren en ledematen. Je lichaamsenergie gaat als nooit tevoren door je gehele lichaam stromen.

Edelsteenmassage

Hoofdpijn Massage


Met deze massage gaan we hoofdpijn en migraine via belangrijke acupunten efficiênt behandelen. Nek, hoofd en schouders worden 'pittig' gemasseerd.

"Spanning is wie je denkt te moeten zijn. Ontspanning is wie je bent!"Chinees gezegde


Teruggave OZ Mutualiteitsfonds

Ben jij lid van het OZ Mutualiteitsfonds?

Vraag bij ons naar het formulier voor een tussenkomst van jouw massage

Vriendelijkste handelaar Kruibeke

Ben jij een Markant Lid? Ontdek dan hier je voordeel bij het vertonen van je lidkaart bij je eerste boeking. Want wij zijn een "Markante Zaak"!

Wordt onze Ambassadeur en deel onze FB-pagina. Of schrijf een review. Zo help je ons mee een sterke reputatie op te bouwen.

CONTACT


Adres
Bazelstraat 272 - 9150 Kruibeke

Gsm: (00 32) (0)475 81 66 57

Ondernemingsnmr: BE 0769.147.444

WIJ WERKEN ENKEL OP AFSPRAAK!


Maandag - Vrijdag: 9.30 u - 20 u

Zaterdag: Beperkt aanbod 10 u - 14 u

Zondag: Beperkt aanbod 10 u - 14 u

VOLG ONS

AANDACHTSPUNTJE


Wij benadrukken dat wij ENKEL op afspraak werken! Ook voor meer informatie en kennismaking met de praktijk, het afhalen van kadobons en of producten! Dit om de rust van onze klanten tijdens hun behandelingen en onze sluitingsuren te respecteren 😉

SiteLock

Copyright © All Rights Reserved SAWADI 2020

De website: www.massagewaasland.be verzamelt via een statistiek tool, anonieme demografische informatie, die niet uniek is voor jou, zoals landlocatie, Browser, soort apparaat en data verkeer. Deze gegevens worden enkel gebruikt voor statistische analyses van bezoek- en klikgedrag op de website. Tevens optimaliseren wij hiermee de werking van de website. Deze gegevens worden niet aan derden verstrekt.

Lees meer
Accepteren