Hoofdpijn massage

THERAPEUTISCHE HOOFDPIJN MASSAGE  


Wij merken bij heel veel klanten intens gespannen schouder- en nekspieren. Dit is vaak een hoofdpijn-veroorzaker. Om deze klanten meer tegemoet te komen, zijn wij ons gaan specialiseren in een gerichtere hoofdpijn massage.


Sommige mensen blijven vast hangen in onverwerkte rouw, negatieve gedachten en of emoties.  Of ze blijven maar doorrennen en vergeten zichzelf een rust moment te geven of kunnen geen nee zeggen. Ook hierdoor kunnen lichamelijke problemen zoals hoofdpijn ontstaan.

Holistisch - Ontspanning - Hoofdpijn Massage

Waarom een therapeutische hoofdpijn massage?

Onze vakkundige hoofdpijn massage biedt een mooie ondersteuning en heilzame werking bij verschillende types hoofdpijnen. Deze is gericht op spanningshoofdpijn, migraine, clusterhoofdpijn, nekletselhoofdpijn en NKO afwijkingen. Door middel van onze anamnese-vragenlijst krijgen wij een beter zicht met wat voor soort hoofdpijn jij te maken hebt. Indien nodig, verwijzen wij je door naar een arts voor een diagnose. Ook bespreken we tijdens de intake hoofdpijn-triggers en contra-indicaties. Tijdens de petrissage van de verschillende lichaamsdelen, worden als algemene versterking meridianen met belangrijke acupunten voor hoofdpijnen behandeld en gaan deze een harmoniserend effect geven. De extra pittige en stimulerende Chinese nek-, hoofd- en schouder massage gaan deze spieren echt losmaken! Om het energetisch effect te versterken gaan we bij de voeten extra impulsen geven aan de reflexpunten die door mogelijke blokkades hoofdpijnen bezorgen. Ook biedt deze massage een goed alternatief aan mensen die regelmatig strame en pijnlijke spierenterhoogte van hun nek en schouder hebben. Ondanks de helende werking mag een hoofdpijn massage niet ter vervanging van een arts of dokter worden aanzien, maar wel als ondersteuning met geneeskunde.

Wil je opteren voor een efficiëntere hoofdpijn massage? Start dan nu onze therapie. Deze bestaat uit: 1 wekelijkse hoofdpijn massage gedurende drie opeen volgende weken, en aansluitend 2 hoofdpijn massages met  telkens 3 weken tussen. 

PRAKTISCHE INFORMATIE

VERLOOP BEHANDELING

  • Gelaatsmassage.
  • Pittige Chinese rug, schouder en nek massage.
  • Volledige armen en benen, voor- en achterzijde met focus op hoofdpijn acupunten.
  • Buikmassage.
  • Voetmassage met impulsen op hoofdpijn reflexpunten.
  • Narust moment op de behandeltafel, glaasje detox.
  • Huiswaarts met een ontspannen gevoel.

TARIEVEN

Kostprijs: Losse beurt € 85


Hoofdpijn Massagetherapie:

€ 345  = 5 beurten (3 X 1 wekelijks + 2 X 1 drie wekelijks)


Abonnement 1: 7 maanden geldig

5 opvolgingen: € 360 = € 72 p/b 


Abonnement 2: 15 maanden geldig

10 opvolgingen + 1 gratis: € 720

= € 65,45 p/b


Abonnement is vooraf te betalen, en niet persoonsgebonden.

ENERGETISCHE MASSAGE

INTUÏTIEVE MASSAGE

De website: www.massagewaasland.be verzamelt via een statistiek tool, anonieme demografische informatie, die niet uniek is voor jou, zoals landlocatie, Browser, soort apparaat en data verkeer. Deze gegevens worden enkel gebruikt voor statistische analyses van bezoek- en klikgedrag op de website. Tevens optimaliseren wij hiermee de werking van de website. Deze gegevens worden niet aan derden verstrekt.

Lees meer
Accepteren