Holistische Massages

 

ENERGETISCHE MASSAGE

 


De perfecte oplossing voor het loszetten van je stramme spieren en ledematen.

 

 

Je beleeft bij ons geen oppervlakkige ontspannings-massage, maar wel een diepere holistische & energetische massage waarbij lichaam en geest in evenwicht worden gebracht. Wij masseren dus geen optelsom van 'rug', 'armen' en 'benen', maar wel 'jou' als een compleet wezen! Bij een Burn-out, geeft deze massage energie en werkt genezend. Je lichaamsenergie gaat als nooit tevoren door je gehele lichaam stromen. Een volledige lichaamsmassage met een subtiel, helend karakter.

Deze massage wordt enkel bij dames toegepast! Heren verwijzen wij heel graag door naar een collega waarmee wij samenwerken.

 

INUÏTIEVE MASSAGE


 

Hier  gaan we werken op je emotionele en of mentale blokkades.


Aan de hand van het diagnosticeren van je chakra's, gebeurt deze massage vanuit het hart en krijgt hierdoor telkens een individueel karakter.  Tijdens het masseren worden er zachte, intuïtieve onderarm technieken gebruikt. Je beleeft hierdoor een nog diepere ontspanning. Deze massage  geeft meer inzicht naar jezelf en je vastlopende patronen. Aanvullend geven we je in een 30 minuten consult, feedback over onze bevindingen. Deze massage is hierdoor een goede ondersteuning bij een depressie.  Deze massage wordt enkel bij dames toegepast!Heren verwijzen wij heel graag door naar een collega waarmee wij samenwerken. 

 

HOOFDPIJN MASSAGE

 

 

Deze massage biedt een goede ondersteuning bij verschillende soorten hoofdpijn.

 

Als basis gebruiken we de holistische & energetische ontspanningsmassage. Met een 'pittige' chinese hoofd, nek en schouder massage gaan we er voor zorgen dat deze spieren echt los komen! Aanvullend gaan we tijdens de verdere massage over het hele lichaam meridianen met belangrijke acupunten voor hoofdpijnen behandelen en gaan hierdoor een harmoniserend effect geven. Bij de voeten gaan we extra impulsen geven aan de reflexpunten die door blokkades hoofdpijnen bezorgen. Deze massage wordt enkel bij dames toegepast! Heren verwijzen wij heel graag door naar een collega waarmee wij samenwerken.

MASSAGE GETEST


Wil jij je goed in je vellen voelen, dan is het noodzakelijk om regelmatig een massage te nemen.


Spieren worden losgemaakt, het hoofd leeggemaakt en je komt helemaal tot rust. Ik mag de energetische ontspannings-massage testen bij Sawadi in Kruibeke. Anne Elisabeth neemt haar tijd voor elke klant, ze gaat niet haastig te werk. Een massage is steeds op maat en persoonlijk afgestemd. In haar praktijk Sawadi hangt een warme gezellige sfeer, de houten elementen, decoratie en kaarsjes brengen het tot leven. Het voelt meer aan als een huiskamer dan praktijk. Ze ontvangt mij aan haar tafeltje voor een kort intakegesprekje waarbij ze enkele vragen overloopt om zo meer te weten te komen over mijn algemene gezondheidstoestand en eventuele klachten. Dit is nodig om eventuele contra-indicaties te vermijden.

"Spanning is wie je denkt te moeten zijn. Ontspanning is wie je bent!"Chinees gezegde


Teruggave OZ Mutualiteitsfonds

Ben jij lid van het OZ Mutualiteitsfonds?

Vraag bij ons naar het formulier voor een tussenkomst van jouw massage

Vriendelijkste handelaar Kruibeke

Ben jij een Markant Lid? Ontdek dan hier je voordeel bij het vertonen van je lidkaart bij je eerste boeking. Want wij zijn een "Markante Zaak"!

Wordt onze Ambassadeur en deel onze FB-pagina. Of schrijf een review. Zo help je ons mee een sterke reputatie op te bouwen.

CONTACT


Adres
Bazelstraat 272 - 9150 Kruibeke

Gsm: (00 32) (0)475 81 66 57

Contactformulier

Ondernemingsnmr: BE 0769.147.444

WIJ WERKEN ENKEL OP AFSPRAAK!


Maandag - Vrijdag: 9.30 u - 20 u

Zaterdag: Beperkt aanbod 10 u - 14 u

Zondag: Beperkt aanbod 10 u - 14 u

VOLG ONS

AANDACHTSPUNTJE


Wij benadrukken dat wij ENKEL op afspraak werken! Ook voor meer informatie en kennismaking met de praktijk, het afhalen van kadobons en of producten! Dit om de rust van onze klanten tijdens hun behandelingen en onze sluitingsuren te respecteren 😉

SiteLock

Copyright © All Rights Reserved SAWADI 2020

De website: www.massagewaasland.be verzamelt via een statistiek tool, anonieme demografische informatie, die niet uniek is voor jou, zoals landlocatie, Browser, soort apparaat en data verkeer. Deze gegevens worden enkel gebruikt voor statistische analyses van bezoek- en klikgedrag op de website. Tevens optimaliseren wij hiermee de werking van de website. Deze gegevens worden niet aan derden verstrekt.

Lees meer
Accepteren