Intuitieve massage

 THERAPEUTISCHE INTUÏTIEVE MASSAGE 


De perfecte oplossing voor emotionele en of mentale blokkades die het zelf genezend systeem niet zijn werk laten doen. Hierdoor komen er andere lichamelijke klachten ontstaan en blijf je in een vicieuze cirkel hangen.


Bij deze intuïtieve massage (therapie) wordt er minder op de spieren en ledematen gewerkt. Bij deze massage gaan we ons met jou energetisch verbinden via het ritme van de muziek en de geur van esoterische olie. Hierdoor beleef je een nog diepere ontspanning en kom je dichter bij jezelf. Daarna volgt er een korte toelichting die je inzichten gaat geven naar je eventuele emotionele en of mentale blokkades. Vrijblijvend kan je dan aanvullend een consult boeken voor verdieping of een unieke vorm van energetische psychotherapie(EFT) volgen.

Holistisch - Ontspanning - Intuïtieve Massage

Waarom een Intuïtieve massage(therapie)?

Deze massage is vooral gericht op lage energie en vitaliteit die eerder voortkomen uit 'mentale en geestelijke' moeheid dan vanuit 'fysieke' moeheid. Bij een depressie, helpt deze massage ondersteunend bij het herstel naar je balans tussen lichaam en geest. Hoe opener jij jouw energieveld naar ons stelt en ons jouw gedachtegang laat 'zien', hoe beter wij ons kunnen afstemmen op jouw blokkades en de werking van je zelf genezend vermogen terug op gang krijgen. Daarnaast bekijken we welke energiecentra uit balans zijn en gaan deze tijdens de massage subtiel een extra stimulans geven. Hierdoor ga je in een hypnotische sfeer geraken en een totale langdurende (ook na de massage) rust ervaren. Wij maken je hierdoor bewuster van jezelf en dat gaat je persoonlijke ontwikkeling bevorderen. Door op regelmatige basis je lichaam via deze intuïtieve massage(therapie) te laten behandelen, zullen je emotionele en psychische spanningen zoals angsten, woede, gebrek aan eigen waarde, faalangst, etc. minder of mogelijk zelfs helemaal weg gaan. Indien je voor de aanvullende massage therapie kiest, gaan we via geïntegreerde EFT technieken(Energetische Reset & Emotional Freedom Technique), onderzoeken of er in je lichaam ook eventuele storingen in het energiesysteem zijn.

Goede balans tussen lichaam en geest

"Jouw lichamelijke en geestelijke balans zijn essentieel voor een goed afweer mechanisme tegen de dagelijkse prikkels en stress"

PRAKTISCHE INFORMATIE

 • Enkel voor (NIET zwangere) vrouwen, en + 14 j. zijn
 • - 14j is kindermassage.
 • Duurtijd massage 100 min.  + intuïtieve toelichting.
 • Onze huisregels zijn van toepassing!
 • Lid van OZ mutualiteit? Meld het ons even.

VERLOOP BEHANDELING

 • Gelaatsmassage.
 • Uitgebreide rug, schouder en nek massage.
 • Volledige armen en benen, voor- en achterzijde.
 • Buikmassage
 • Voetmassage
 • Narust moment op de behandeltafel met intuïtive toelichting. Glaasje detox.
 • Huiswaarts met een ontspannen gevoel.

TARIEVEN

Kostprijs: Losse beurt € 85

Massagetherapie met EFT: € 345  = 5 beurten (3 X 1 wekelijks + 2 X 1 drie wekelijks)


Abonnement 1: 7 maanden geldig

5 losopvolgingen: € 360 = € 72 p/b 


Abonnement 2: 15 maanden geldig

10 opvolgingen + 1 gratis: € 720

= € 65,45 p/b


Abonnement is vooraf te betalen, en niet persoonsgebonden.

ENERGETISCHE MASSAGE

HOOFDPIJN MASSAGE

"Spanning is wie je denkt te moeten zijn. Ontspanning is wie je bent!"Chinees gezegde


Teruggave OZ Mutualiteitsfonds

Ben jij lid van het OZ Mutualiteitsfonds?

Vraag bij ons naar het formulier voor een tussenkomst van jouw massage

Vriendelijkste handelaar Kruibeke

Ben jij een Markant Lid? Ontdek dan hier je voordeel bij het vertonen van je lidkaart bij je eerste boeking. Want wij zijn een "Markante Zaak"!

Wordt onze Ambassadeur? Schrijf een review op google of in ons gastenboek. Zo help je ons mee een sterke reputatie op te bouwen.

CONTACT


Adres
Bazelstraat 272 - 9150 Kruibeke

Gsm: (00 32) (0)475 81 66 57

Ondernemingsnmr: BE 0769.147.444

WIJ WERKEN ENKEL OP AFSPRAAK!


Maandag - Vrijdag: 9.30 u - 20 u

Zaterdag: Beperkt aanbod 10 u - 14 u

Zondag: Beperkt aanbod 10 u - 14 u

VOLG ONS

AANDACHTSPUNTJE


Wij benadrukken dat wij ENKEL op afspraak werken! Ook voor meer informatie en kennismaking met de praktijk, het afhalen van kadobons en of producten! Dit om de rust van onze klanten tijdens hun behandelingen en onze sluitingsuren te respecteren 😉

SiteLock

Copyright © All Rights Reserved SAWADI 2020

De website: www.massagewaasland.be verzamelt via een statistiek tool, anonieme demografische informatie, die niet uniek is voor jou, zoals landlocatie, Browser, soort apparaat en data verkeer. Deze gegevens worden enkel gebruikt voor statistische analyses van bezoek- en klikgedrag op de website. Tevens optimaliseren wij hiermee de werking van de website. Deze gegevens worden niet aan derden verstrekt.

Lees meer
Accepteren