Holistische Ontspannings Massages

 

HOLISTISCHE MASSAGE

 

 

De perfecte oplossing voor het loszetten van je stramme spieren en ledematen.

 

 

Je beleeft bij ons geen oppervlakkige ontspannings-massage, maar wel een diepere holistische massage waarbij lichaam en geest in evenwicht worden gebracht. Bij een Burn-out of depressie werkt deze massage genezend. Je lichaamsenergie gaat als nooit tevoren door je gehele lichaam stromen. Je geeft zelf de intensiteit van deze massage aan. Een volledige lichaamsmassage met een subtiel, helend karakter. Deze massage wordt enkel bij dames toegepast.

 

INUÏTIEVE MASSAGE

 

 

Hier wordt minder op je spieren en ledematen gewerkt, maar gaan we meer werken op je emotionele en of mentale blokkades.  

 

Aan de hand van het diagnosticeren van je chakra's, gebeurt deze massage vanuit het hart en krijgt hierdoor telkens een individueel karakter. Er wordt intuïtief massageolie, muziek en een aanvullende etherische olie gekozen. Tijdens het masseren worden er ook zachte, intuïtieve onderarm technieken gebruikt. Je beleeft hierdoor een nog diepere ontspanning. Deze massage geeft meer inzicht naar jezelf. Deze massage wordt enkel bij dames toegepast.

 

EDELSTEEN MASSAGE

 

 

Zeer geschikt voor iedereen met gewrichtsproblemen, spanningen, spierproblemen en of stress. 

 

Deze vorm van massage is voor jong en oud, elk huidtype en zorgt voor een goede doorstroming. Door de krachtige energie-uitwisseling tussen olie, edelsteen en mens, worden negatieve energieën afgevoerd en nieuwe sprankelende energie komt ervoor in de plaats. Onze edelsteenmassage heeft een positief effect op je emoties en versterkt je zelfbeeld, eigenwaarde, liefde en levensvreugde. Deze massage wordt enkel bij dames toegepast.

MASSAGE GETEST

 

Wil je je goed in je vellen voelen, dan is het noodzakelijk om regelmatig een massage te nemen.

 

Spieren worden losgemaakt, het hoofd leeggemaakt en je komt helemaal tot rust. Ik mag de energetische ontspannings-massage testen bij Sawadi in Kruibeke. Anne Elisabeth neemt haar tijd voor elke klant, ze gaat niet haastig te werk. Een massage is steeds op maat en persoonlijk afgestemd. In haar praktijk Sawadi hangt een warme gezellige sfeer, de houten elementen, decoratie en kaarsjes brengen het tot leven. Het voelt meer aan als een huiskamer dan praktijk. Ze ontvangt mij aan haar tafeltje voor een kort intake-gesprekje waarbij ze enkele vragen overloopt om zo meer te weten te komen over mijn algemene gezondheidstoestand en eventuele klachten. Dit is nodig om eventuele contra-indicaties te vermijden.

"Spanning is wie je denkt te moeten zijn. Ontspanning is wie je bent!"Chinees gezegde

 

Ben jij lid van het OZ Mutualiteitsfonds?

Vraag bij ons naar het formulier voor een tussenkomst van jouw massage

Volg ons op Handelsgids en ontdek onze promo's en nieuwtjes. Alvast bedankt voor je review.

Wordt onze Ambassadeur en deel onze FB pagina. Zo help je ons mee een sterke reputatie op te bouwen.

Addres: Bazelstraat 272

9150 Kruibeke

Gsm: (00 32) (0)475 - 81 - 66 - 57

Email: Contactformulier

OPENINGS UREN.

ENKEL OP AFSPRAAK!

 

Maandag - Vrijdag: 9.30 u - 21 u

Zaterdag: 10 u - 17 u

Zondag: 10 u - 17 u

VOLG ONS

SiteLock

Copyright © All Rights Reserved SAWADI 2019