Huisregels Sawadi

ONZE HUISREGELS

 

Wie bij Sawadi een reservatie maakt voor een: Ontspannings-massage, Intuitïeve massage, Edelsteenmassage, en alle andere diensten aangeboden in onze praktijk, verklaart zich akkoord met de onderstaande huisregels.

 

 • Om de rust van onze klanten te bewaren trachten wij ons telefoonverkeer zoveel mogelijk te beperken. Het is daarom aanbevolen om je vragen, reservaties van onze diensten en behandelingen te doen via het contactformulier. Na het ontvangen van je verzoek zullen wij zo spoedig mogelijk contact met je opnemen via mail. Indien gewenst kan dit ook telefonisch gebeuren.

 

 • Eenmaal er een definitieve afspraak in de agenda staat genoteerd, wordt je enkele dagen voor de aanvang van je boekingsdatum via mail alle informatie van je gekozen behandeling of dienst medegedeeld. Tevens ook onze betalingsvoorwaarden.

 

 

 • Betalingen dienen bij voorkeur te gebeuren via overschrijving of de BC Smartphone APP en komen ons uiterlijk de dag van de afgesproken datum toe op het vermelde rekeningnummer: ARGENTA BE52 9731 9261 0409 met de vermelding verkregen via mail. Dit om cash gelden te beperken.

 

 • Bij verhindering gelieve minimaal 24 uur voor aanvang telefonisch te annuleren. Indien jouw betaling reeds werd overgemaakt, wordt deze indien gewenst teruggestort of besteedt aan een nieuwe afspraak. Bij niet tijdig annuleren zal 40% van de totale kostprijs aangerekend worden daar wij deze plaats niet meer tijdig kunnen invullen!

 

 • Wij appreciëren het enorm dat met het hedendaagse drukke verkeer onze klanten hiermee rekening houden en hierdoor tijdig toekomen. Maar om een correcte werking en sfeer te kunnen weergeven van onze Holistische Praktijk, vragen wij a.u.b. om pas op het afgesproken tijdstip aan te bellen. Wij hebben soms die extra 5 of 10 minuutjes echt nodig om onze baterijtjes terug op te laden .

 

 • Voor aanvang van elke massage en behandeling zal een kort intake gesprek plaats vinden. Er worden enkele persoonlijke vragen gesteld met betrekking tot de gezondheid alsook een eventuele verwijzing naar mogelijke contra indicaties. Bij ernstige ziektes of medische aandoeningen is er steeds toestemming van uw behandelend arts nodig. Informeer je voldoende hierover alvorens te reserveren.

 

 • Wij voorzien niet in medische dienstverlening. Hiervoor dien je zich steeds te richten tot een arts.

 

 • Voor en na de behandeling is het aangewezen voldoende te drinken. Bij voorkeur water en/of lichte thee. Dit om eventuele vrijgekomen afvalstoffen gemakkelijker uit het lichaam te verwijderen. Wij bieden bij aanvang en na afloop een (decaf)kopje thee/koffie of een glas eigengemaakt muntwater aan.

 

 • Eventuele klachten zoals hoofdpijn, spierpijn en flauwte kunnen na de behandeling optreden. Deze worden besproken tijdens het intake gesprek.

 

 • Mobiele telefoons of tablets verstoren de rust tijdens de behandeling! Gelieve deze op voorhand stil te zetten of liefst uit te schakelen!

 

 • Hygiëne dragen wij zeer hoog in het vaandel. Al onze materialen worden correct en veelvuldig nagekeken en onderhouden. Bij aanvang van elke behandeling verwachten wij ook van jou de nodige hygiëne.

 

 • Aangepaste kledij wordt sterk aanbevolen en kan variëren per behandeling. Bij een ontspannings-, intuïtieve-, en edelsteenmassage is enkel ondergoed toegestaan waarbij de beha even los gemaakt zal worden bij het masseren van je rug en schouders. De lichaamsdelen die niet gemasseerd worden zijn steeds afgedekt met een badlaken. Ook wordt er gebruik gemaakt van oliën die mogelijks in contact kunnen komen met je ondergoed. Bij de Healings kan je de kledij gewoon aanhouden.

 

 • Al onze massages hebben een helend karakter en zetten het zelf genezend proces van het lichaam in werking. Ook emotionele blokkades kunnen tijdens onze behandelingen en therapieën gaan loskomen.

 

 • Er worden geen erotische massages of behandelingen gegeven! Elke behandeling gebeurt met wederzijds respect.

 

 • Onze massages worden enkel bij dames toegepast. Heren verwijzen wij graag door naar collega's Energetisch of Holistisch Masseur.

 

 

Vergeet morgen, geniet nu!

"Spanning is wie je denkt te moeten zijn. Ontspanning is wie je bent!"Chinees gezegde

 

Ben jij lid van het OZ Mutualiteitsfonds?

Vraag bij ons naar het formulier voor een tussenkomst van jouw massage

Volg ons op Handelsgids en ontdek onze promo's en nieuwtjes. Alvast bedankt voor je review.

Wordt onze Ambassadeur en deel onze FB pagina. Zo help je ons mee een sterke reputatie op te bouwen.

Addres: Bazelstraat 272

9150 Kruibeke

Gsm: (00 32) (0)475 - 81 - 66 - 57

Email: Contactformulier

OPENINGS UREN.

ENKEL OP AFSPRAAK!

 

Maandag - Vrijdag: 9.30 u - 21 u

Zaterdag: 10 u - 17 u

Zondag: 10 u - 17 u

VOLG ONS

SiteLock

Copyright © All Rights Reserved SAWADI 2019