Over sawadi
Hechte vriendinnen
Friends no matter what!
Besties
Liefde is...

Hallo, ik ben Anne - Elisabeth

 

In 1987 ging ik aan de slag als verkoopster bij Boetiek Sawadi te Kontich. Al snel werd duidelijk dat ik een gave heb om mensen te willen "helpen". Ongeacht leeftijd, geslacht of figuur, slaagde ik er steeds in de ware persoonlijkheid van mijn klanten te doorgronden om zo op korte tijd de perfecte outfit voor de gepaste gelegenheid samen te stellen.


Door de jaren heen kreeg ik meer inzicht in waar ik juist naar toe wou op professioneel vlak, alleen kreeg ik mijn ideeën niet op de juiste manier verwoord en begon vervolgens als professioneel Imagostylist wat me een extra boost gaf en ook een betere visie op wat ik nu écht wou :

"Ieder persoon zien als een compleet geheel".


Ik stelde vast dat door het verbeteren van het uiterlijk door middel van kleur en stijl het innerlijke niet noodzakelijk mee evolueerde, maar er telkens wel 'iets' teweeg werd gebracht. Mensen kwamen daarom ook meer en meer bij mij te rade voor hun innerlijke evolutie. Ik leerde hun lichaam en geest opnieuw te verbinden en in balans te brengen. Door middel van de juiste begeleiding ging het terug de goede richting uit en nam hun leven een hele nieuwe wending.


Echter door al deze mensen te helpen kwam ik steeds meer in de knoop met mezelf. Ik had het nodige professionalisme en kennis van zaken, maar kon mezelf en mijn visie moeilijk verwoorden waardoor ik mij niet genoeg kon onderscheiden van andere, traditionele (stereotypen)stylisten. Hierdoor kwam ik tot de beslissing om een sabbatjaar in te lassen om zo mijn opgebouwde fundering voorzichtig terug af te breken en vervolgens, zonder externe invloeden, verbeterd terug op te bouwen. Enkel uitgaand van mijn eigen intuïtie en levenservaringen.


Tijdens heel dit proces ben ook ik mezelf meermaals tegen gekomen. Eindelijk kwam er een verklaring voor mijn "anders denken en zijn". Ook door ingrijpende gebeurtenissen in mijn leven, ben ik al op hele jonge leeftijd tot 'de essentie van het leven' gekomen en heb hierdoor intuïtief een eigenwaarde systeem ontwikkeld. Als ‘beelddenker’ luister ik niet alleen naar het verhaal, maar observeer het ook gelijktijdig, wat maakt dat ik in een versneld tempo tot de essentie van het probleem of conflict kom.


Helder voelen en helderweten, gevoelens die ik lange tijd onderdrukte omdat ik er nogal sceptisch tegen aan keek. Maar mijn hoogbegaafdheid(is een combinatie van een uitzonderlijke intelligentie, creativiteit en doorzettingsvermogen) en hoogsensitiefheid, werden door mijn sterk ontwikkelde intuïtie alleen maar verder aangewakkerd tot ik toevallig de opleiding: Energetisch Therapeut onder ogen kreeg. Plots werd alles helder en kon ik nu ook in "woorden" vertellen wat in mij speelde. Het hele gegeven kwam hierdoor in een stroomversnelling terecht en kreeg tijdens deze evolutie ook een naam :


Energetisch Therapeut - Alternatief Hulpverlener


Vanuit een Holistische visie met de unieke combinatie van gerichte, professionele opleidingen, levenservaring en intuïtie kan ik nu efficiënter werken. Het was een lang en soms hobbelig parcours, maar heb nu mijn einddoel bereikt en dit gek genoeg waar ik ooit ben gestart!  Als eerbetoon en uit dank voor mijn allereerste werkgevers, Karl en Denise Beniest - De Bruyn, die mij steun, warmte en wijsheid hebben meegegeven ontstond al snel de naam voor onze praktijk.


SAWADI Energetische Therapie & Massage Praktijk 01/09/2017

WIJ MAKEN 'RUST' TASTBAAR!

"Het leven is te kort om je zorgen te maken!

Verandering & bewustwording gaat je terug brengen naar de essentie van jouw leven!

Leer terug genieten van de 'kleine en simpele' dingen in het leven.

Samen 'kwaliteitsvoller' doorbrengen is zoveel meer waard dan al die dure (schuld)compensaties...

WAT KLANTEN OVER ONS VERTELEN

Anne Elisabeth, Ik zou zonder moeite wel een cursiefje kunnen schrijven over jouw Sawadi!! Ik vond het onthaal heel warm en hartelijk. Ik was aangenaam verrast door je uitmuntende kennis en de uitzonderlijke, krachtige gave die je hebt. Ik vind je een fantastische dame, die met hart en ziel haar werk doet. In het verleden had ik meerdere paragnosten ontmoet, maar jij steekt er boven uit!! Je brengt de patienten onmiddelijk tot rust met een drankje en een aangenaam gesprek. Ook de info over wat er gaat gebeuren vind ik waardevol!! Je neemt je tijd voor de behandeling, ook al is de vooropgestelde tijd verlopen!! Ik ben telkens met een opgelucht gevoel , verlost van spanning naar huis gereden!! Zo blij dat ik je heb leren kennen!! Ik kan het iedereen aanbevelen!!

Rita 

Niet alleen een mooi opzet, maar zeker een vriendelijke ontvangst en gedegen uitleg. Merkbaar geschoold en uitstekend voorbereid! Niet alleen het basis pakket , maar meer dan dat. Een menselijke empathische benadering met daarboven op een degelijke geschoolde kennis die op verstaanbare wijze en onderbouwd wordt doorgegeven. Zeker aan te raden vanuit eigen ervaring!!

Johan 

Altijd echt geïnteresseerd in het verhaal/ welzijn van de klant.

Inge 


Anne denkt altijd mee ... voelt aan ... & weet zich op dezelfde golflengte te brengen, wat prettig is als klant.

Lieven

SAWADI heeft een ver strekkend netwerk, via een tevreden vriendin heb ik kontakt opgenomen met SAWADI en ben ik in behandeling geweest omdat ik met blokkages te kampen had, na het overlijden van mijn partner. De ontvangst was rustgevend doch heel gastvrij, ik voelde mij volkomen relaxed. Er werd tijd genomen om mijn verhaal te kunnen doen tijdens het intake gesprek onder het genot van een koffie. De massage was helend en ontspannend , ook hiervoor werd de nodige aandacht en tijd besteed. Na afloop volgde een nagesprek wat heel onthullend voor mij was. Naar mijn mening was de gastvrijheid uitmuntend, de sfeer sereen en er werd tijd noch moeite gespaard om mij op mijn gemak te laten voelen, zonder verlies aan professionele intenties.

Rebecca

Wij verzamelen via een statistiek tool, anonieme demografische informatie, die niet uniek is voor jou.

Lees meer
Accepteren