Over Sawadi
Imago stylis Anne Elisabeth haentjens - kleurconsulent - stijlconsulent - personal shopper
Energetische massage - Markant beurs
Liefde is...

Hallo, ik ben Anne - Elisabeth

 

In 1987 ging ik aan de slag als verkoopster bij Boetiek Sawadi te Kontich. Het was al snel duidelijk dat ik een gave heb om mensen gericht te kunnen "helpen".


Ongeacht leeftijd, geslacht of figuur, slaagde ik er altijd in de ware persoonlijkheid van mijn klanten te doorgronden om zo voor hun op korte tijd - de perfecte outfit - voor de gepaste gelegenheid samen te stellen.


Door de jaren heen kreeg ik inzicht in waar ik juist naartoe wilde op professioneel vlak, maar kon de ideeën in mijn hoofd niet op de juiste manier verwoorden. Ik startte vervolgens als professioneel Imagostylist wat me een extra boost gaf en ook een betere visie op wat ik écht wilde:


"Ieder persoon zien als een compleet geheel".


Ik stelde vast dat door het uiterlijk te verbeteren met kleur- en stijladvies, het innerlijke niet noodzakelijk mee evolueerde, maar het altijd wel in 'beweging' bracht. Mensen kwamen daarom ook bij mij om inzicht te krijgen in hun innerlijke evolutie. Ik leerde hun lichaam en geest opnieuw te verbinden en in balans te brengen. Met de juiste begeleiding ging het opnieuw de goede richting uit en nam hun leven een nieuwe wending.


Door al deze mensen te helpen kwam ik in de knoop met mezelf. Ik beschikte over het nodige professionalisme en vakkennis, maar kon mezelf en mijn visie nog steeds moeilijk verwoorden binnen mijn leef- en werkomgeving, waardoor ik mij niet genoeg kon onderscheiden van andere, traditionele (stereotypen) Imago stylisten. Ik besliste daarom een sabbatjaar in te lassen (het werden er 2 😊) om zo mijn opgebouwde fundering voorzichtig af te breken en vervolgens, zonder externe invloeden, verbeterd opnieuw op te bouwen. Alleen uitgaand van mijn eigen intuïtie en levenservaringen.


Tijdens dit proces ben ik eindelijk bij mezelf 'thuis' gekomen, omdat er een verklaring kwam voor mijn "anders denken en zijn". En door ingrijpende gebeurtenissen, ben ik ook op jonge leeftijd tot 'de essentie van het leven' gekomen. Door deze combinatie heb ik een eigenwaarde systeem ontwikkeld. Als ‘snelle (beeld) denker’ luister ik niet alleen naar het verhaal, maar observeer het ook tegelijk. Dit geeft in een versneld tempo de essentie van het conflict en - of belemmering weer.


Mijn hoogbegaafdheid (is een bijzondere manier van denken en doen in combinatie met creativiteit en doorzettingsvermogen) en sterk ontwikkelde intuïtie brachten mij toevallig bij de gediplomeerde opleidingen: Energetisch Therapeut en Psychognomie. Plots werd alles helder en kon ik ook 'communiceren' wat in mijn hoofd speelde. Het hele gegeven kwam hierdoor in een stroomversnelling terecht en kan hiermee efficiënter werken vanuit een Holistische visie.


Het was een lang en hobbelig parcours, maar ik heb mijn einddoel bereikt en dit gek genoeg waar ik ooit ben gestart! Als eerbetoon en uit dank voor mijn allereerste werkgevers, Karl en Denise Beniest - De Bruyn, die mij steun, warmte en wijsheid hebben meegegeven ontstond al snel de naam voor onze praktijk.


 Praktijk Sawadi 01/09/2017

"Het leven is te kort om je zorgen te maken!

Verandering & bewustwording gaat je terugbrengen naar de essentie van jouw leven!

Leer opnieuw genieten van de 'kleine en simpele' dingen in het leven.

Samen 'kwaliteitsvoller' doorbrengen is zoveel meer waard dan al die dure (schuld)compensaties...

WAT KLANTEN OVER ONS VERTELEN

Eentje uit de duizend. Altijd staat ze voor je klaar, in gelijk welke omstandigheden!

Onder haar handen voel je je na een behandeling als herboren, gouden handen bezit ze en haar speciale gave in combinatie met geweldige opleidingen maakt haar toch wel uniek in haar vak.

Echt een adres om in je agenda te noteren. Haar luisterend oor, kritisch maar steeds gefundeerd, zetten je terug op de rails in soms minder evidente periodes in je leven. Je bent een schat!

Veerle

Anne Elisabeth, Ik zou zonder moeite wel een cursiefje kunnen schrijven over jouw Sawadi!! Ik vond het onthaal heel warm en hartelijk. Ik was aangenaam verrast door je uitmuntende kennis en de uitzonderlijke, krachtige gave die je hebt. Ik vind je een fantastische dame, die met hart en ziel haar werk doet. In het verleden had ik meerdere paragnosten ontmoet, maar jij steekt er boven uit!! Je brengt de patienten onmiddelijk tot rust met een drankje en een aangenaam gesprek. Ook de info over wat er gaat gebeuren vind ik waardevol!! Je neemt je tijd voor de behandeling, ook al is de vooropgestelde tijd verlopen!! Ik ben telkens met een opgelucht gevoel , verlost van spanning naar huis gereden!! Zo blij dat ik je heb leren kennen!! Ik kan het iedereen aanbevelen!!

Rita 

Niet alleen een mooi opzet, maar zeker een vriendelijke ontvangst en gedegen uitleg. Merkbaar geschoold en uitstekend voorbereid! Niet alleen het basis pakket , maar meer dan dat. Een menselijke empathische benadering met daarboven op een degelijke geschoolde kennis die op verstaanbare wijze en onderbouwd wordt doorgegeven. Zeker aan te raden vanuit eigen ervaring!!

Johan 

Altijd echt geïnteresseerd in het verhaal/ welzijn van de klant.

Inge 


Anne denkt altijd mee ... voelt aan ... & weet zich op dezelfde golflengte te brengen, wat prettig is als klant.

Lieven

SAWADI heeft een ver strekkend netwerk, via een tevreden vriendin heb ik kontakt opgenomen met SAWADI en ben ik in behandeling geweest omdat ik met blokkages te kampen had, na het overlijden van mijn partner. De ontvangst was rustgevend doch heel gastvrij, ik voelde mij volkomen relaxed. Er werd tijd genomen om mijn verhaal te kunnen doen tijdens het intake gesprek onder het genot van een koffie. De massage was helend en ontspannend , ook hiervoor werd de nodige aandacht en tijd besteed. Na afloop volgde een nagesprek wat heel onthullend voor mij was. Naar mijn mening was de gastvrijheid uitmuntend, de sfeer sereen en er werd tijd noch moeite gespaard om mij op mijn gemak te laten voelen, zonder verlies aan professionele intenties.

Rebecca