Artikel - Kadobon Reserveren


Reserveren


In deze rubriek geven wij je de gelegenheid om artikelen en of kadobonnen te reserveren.


Nadat wij je reservatie hebben doorgekregen, communiceren wij je verder via e-mail onze:


  • Aankoopmogelijkheden
  • Afhaalmogelijkheden
  • Betalingsmogelijkheden


  • Om praktische redenen, verzenden wij geen gereserveerde artikel(en) en of kadobon(nen) 
  • Er worden geen onbetaalde artikelen meegegeven!
  • Na definitieve aankoop, kunnen deze niet meer worden omgeruild voor een ander artikel of teruggegeven voor gelden! 

Ben je niet vertrouwt met online reserveren? Geen probleem!


Je kan ons steeds telefonisch of via het contactformulier contacteren, en zo je gewenste artikel en of kadobon aan ons bekend maken. Wij plaatsen het dan voor jou in het reserveringssysteem.  Echter je dient er wel rekening mee te houden dat wij werken volgens "wie eerst toekomt".  Mocht er dus bij een lage voorraad van een artikel, iemand al via het online reservatiesysteem je telefoon of mail hebben gekruist, kunnen wij het jou helaas niet meer toekennen.  Wij zullen je dan hierover terug contacteren en of alternatieven voorstellen.  

Niet gevonden wat je zocht?


Regelmatig voegen wij in deze rubriek nieuwe artikelen toe. Wens je echter een specifieke edelsteen? Verzend ons dan even je verzoek, en wij informeren je over onze mogelijkheden. 

De website: www.massagewaasland.be verzamelt via een statistiek tool, anonieme demografische informatie, die niet uniek is voor jou, zoals landlocatie, Browser, soort apparaat en data verkeer. Deze gegevens worden enkel gebruikt voor statistische analyses van bezoek- en klikgedrag op de website. Tevens optimaliseren wij hiermee de werking van de website. Deze gegevens worden niet aan derden verstrekt.

Lees meer
Accepteren