Shop begeleiding

WORKSHOP 3

SHOP - BEGELEIDING

Shop je niet graag? Heb je er geen tijd voor? Of koop je vaak impulsief? Dan geeft deze sessie met een personal shopping de oplossing.

 

Tegenwoordig kopen we vaker kleding online. Gemakkelijk: snel en je hoeft er je luie zetel niet voor uit. Maar koop je wel de juiste maat, voelt de stof fijn aan en is de kleur zoals je ze verwachtte?


De echte kwaliteit van kleding is moeilijk in te schatten op basis van de informatie op het computerscherm. En de dure verzendkosten zorgen er vaak voor dat zo’n goedkoop kledingstuk eigenlijk helemaal niet goedkoper is dan bij je lokale kledingwinkel.


We raden je aan om je kleren in een fysieke winkel te kopen: je kan alles rustig passen en je hebt je kleding onmiddellijk in huis.


Als professioneel imagostylist inspireren we je graag en helpen we je een persoonlijke stijl te ontwikkelen die jouw figuur en persoonlijkheid prachtig doen uitkomen.

Je zal genieten van de complimenten, want je koopt je kleding doordachter waardoor ze meer bij je gaat passen. Of het nu gaat om een outfit voor een feestje, een zakelijk kledingstuk of vrijetijdskleding, je krijgt van ons het beste advies.


We helpen je ook – door een paar kleine accessoires toe te voegen – een outfit helemaal te transformeren. Meer kleding voor minder geld, dat wil toch iedereen?

ik heb niets om aan te doen - shopping advies - personal shopper - perfecte outfit vrouw - perfecte outfit man

PRAKTISCH INFORMATIE EN VERLOOP VAN DE BEGELEIDENDE SHOP-SESSIE

Onze personal shopping-service is er voor mannen en vrouwen die gericht willen shoppen en zo tijd en geld uitsparen.

Samen zoeken we een gezellige winkellocatie uit: een kleiner shoppingcenter of winkels in een dorpskern. Jij bepaalt natuurlijk welke kleding je al dan niet koopt. Voor we deze workshop aanvatten genieten we samen eerst van een lichte lunch.

Jij gaat heerlijk ontspannen naar huis en geniet van prachtige outfits die je veel complimenten zullen opleveren.

stijladvies heren - stijlanalyse heren - perfecte herenbril - stijltypes heren
stijlanalyse vrouw - stijladvies vrouw - figuurtypes - stijltypes vrouw
koppel die gaan shoppen - kleding outfit dame - kleding outfit herenoutfit

Het leven is niet perfect,

maar je outfit kan dat wel zijn!